4 stylish συνδυασμοί με το αγαπημένο σας κολάν

4 stylish συνδυασμοί με το αγαπημένο σας κολάν

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως τις κρύες μέρες το μόνο που θέλετε να φοράτε είναι ζεστά πουλόβερ, μάλλινα παντελόνια και φαρδιά παλτό. Όσο όμως ο καιρός καλυτερεύει μπορείτε να βάλετε στο παιχνίδι και τα αγαπημένα σας κολάν που φοράτε περισσότερο την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε τα σωστά κομμάτια που θα σας κρατήσουν ζεστή και παράλληλα, θα απογειώσουν το look σας. Εξάλλου, τα κολάν είναι μία καλή επιλογή γιατί συνδυάζουν άνεση και στιλ και θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία.

Τον χειμώνα, λοιπόν, μπορείτε να τα συνδυάσετε με αυτά τα κομμάτια για να πετύχετε στιλάτες και περιποιημένες εμφανίσεις.

1. Oversized πουλόβερ

Συνδυάστε το αγαπημένο σας δερμάτινο ή printed κολάν με ένα oversized πουλόβερ μαύρο ή με χρώμα. Το look σας θα είναι σίγουρα άνετο και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη.

2. Φλατ ankle boots

Τίποτα δεν ταιριάζει περισσότερο με ένα κολάν από ένα ζευγάρι δερμάτινα ή suede φλατ μποτάκια. Διαλέξτε ένα φαρδύ top, ένα χρωματιστό κολάν και τα μποτάκια που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το σύνολό σας.

3. Φαρδύ, μάλλινο παλτό με ζώνη

Τα μάλλινα παλτό που δένουν με ζώνη στη μέση αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα must have του χειμώνα. Εύκολα λοιπόν, μπορείτε να τα συνδυάσετε και με τα αγαπημένα σας κολάν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT