Εξηγήσεις Ντινόπουλου στον γραμματέα της ΝΔ για την αναφορά σε Κουβέλη

Εξηγήσεις Ντινόπουλου στον γραμματέα της ΝΔ για την αναφορά σε Κουβέλη

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Συνάντηση με τον γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, είχε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Αργύρης Ντινόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ντινόπουλος εξήγησε όσα αναφέρθηκαν σε συνάντηση φίλων, που τον στηρίζουν στην προεκλογική περίοδο. Σημειώνεται ότι οι αναφορές αποτέλεσαν προϊόν βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε για μία ώρα στο διαδίκτυο.

 Όπως δήλωσε ο υποψήφιος της ΝΔ, στη συνάντηση αυτή, κάποιος εκ των συνδαιτυμόνων έκανε λόγο για «άδειασμα» του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα και ο ίδιος σχολίασε: «Ο Φ. Κουβέλης πήρε την πληρωμή του («Πληρώθηκε καλά») από τον ΣΥΡΙΖΑ, που αφού τον έβαλαν να σύρει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων».

Ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε ότι σε καμία περίπτωση δεν μίλησε απαξιωτικά για τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη και ότι με τη φράση «πληρώθηκε καλά» εννοούσε το γεγονός ότι τον εξαπάτησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ που του υποσχόταν συνεργασία και τελικά, μετά την ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, τον άδειασε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή