Flexopack: αύξηση κεφαλαίου σε θυγατρική

Flexopack: αύξηση κεφαλαίου σε θυγατρική

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εισηγμένη Flexopack πραγματοποίησε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 700.000 ευρώ σε ποσοστό 100% στη θυγατρική της εταιρεία «Flexopack International Limited» που εδρεύει στη Λάρνακα της Κύπρου. Η εν λόγω αύξηση πραγματοποιήθηκε με αποκλειστικό σκοπό την περαιτέρω χρηματοδότηση και κεφαλαιακή ενίσχυση της εδρεύουσας στην Αυστραλία εταιρείας του ομίλου «Flexopack PTY Ltd» (που ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την παραπάνω κυπριακή θυγατρική), η οποία κατά την παρούσα χρονική στιγμή ευρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος εγκατάστασης και ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της στη συγκεκριμένη γεωγραφική αγορά, η οποία αγορά διαθέτει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για όλη την γκάμα των προϊόντων του ομίλου. Να σημειώσουμε ότι στις 15 Δεκεμβρίου 2015 η Flexopack είχε ανακοινώσει ότι προχώρησε στη σύσταση νέας εταιρείας με την επωνυμία «Flexopack Trade And Services UK Limited», στο Νόριτς (Norwich) του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η νέα αυτή εταιρεία ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την κυπριακή θυγατρική «Flexopack International Limited» (100% ελεγχόμενη από την εταιρεία). Η σύσταση της εν λόγω νέας εταιρείας εντάσσεται στον σχεδιασμό του ομίλου για τη στοχευμένη διεύρυνση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του παγκοσμίου δικτύου διανομής των προϊόντων του και σκοπεύει στην περαιτέρω ενίσχυση και επέκταση της παρουσίας του ομίλου στη συγκεκριμένη γεωγραφική αγορά. Τα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας του ομίλου στο 9μηνο του 2014 ανήλθαν σε 2,868 εκατ. έναντι 1,867 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2014.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή