Προσφυγή Παναθηναϊκού στο ΑΣΕΑΔ

Προσφυγή Παναθηναϊκού στο ΑΣΕΑΔ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η στέψη του φετινού κυπελλούχου μπορεί να γίνει σε άκρως… θερινή περίοδο και μετά ίσως την ανάδειξη του πρωταθλητή στους τελικούς των πλέι οφ, καθώς η ολοκλήρωση του δεύτερου τη τάξει θεσμού βρίσκεται σε πλήρη εκκρεμότητα, μετά την αναμενόμενη προσφυγή του Παναθηναϊκού στο ΑΣΕΑΔ για τον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Η νέα προσφυγή των «πρασίνων» αναμένεται να εκδικασθεί στα τέλη του μηνός, μετά τις εθνικές εκλογές, ενώ δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες, από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μέχρι το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, καθώς και του ΠΑΟΚ στο Eurocup ο οποίος είναι αναγκασμένος να περιμένει έναν εκ των «αιωνίων» στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερομέου, συναντήθηκε στην Αθήνα με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, αδελφούς Αγγελόπουλους, και συζήτησε θέματα της διοργάνωσης, ενώ είναι άγνωστο αν θα κάνει το ίδιο και με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

• «Να παίξουμε σαν ΠΑΟΚ», ζήτησε ο προπονητής του «Δικεφάλου» του Βορρά, Σούλης Μαρκόπουλος, για τον σημερινό αγώνα (17.00) με την Καντού, στο κλειστό της Πυλαίας για τη 2η αγωνιστική του τοπ 32 του Eurocup. Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική είχε ηττηθεί από τη Λιμόζ στη Γαλλία. «Η Καντού κέρδισε τη Χίμκι και αυτό δείχνει τη δυναμικότητά της. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε τα ελεύθερα σουτ», συμπλήρωσε ο Μαρκόπουλος, ο οποίος θεωρεί ότι η κόπωση από τα συνεχιζόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν αποτελεί δικαιολογία για τους παίκτες του και ισοσκελίζεται από το κίνητρο της διπλής διάκρισης, εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

• Στο Λονδίνο, όπου θα γίνει ο αγώνας των Μιλγουόκι Μπακς με τους Νιου Γιορκ Νικς, θα έχει συνάντηση ο τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Φώτης Κατσικάρης, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT