Φ. Κουβέλης: H τεχνητή πόλωση βλάπτει τη χώρα

Φ. Κουβέλης: H τεχνητή πόλωση βλάπτει τη χώρα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαστε εδώ». Αυτό θα είναι το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα της σύμπραξης «Πρασίνων – ΔΗΜΑΡ» και θα συνοδεύεται από τις φράσεις «αλλαγή με ρεαλισμό και όραμα» ή «αλλαγή με ευθύνη και αξιοπιστία».

Επί της ουσίας ο στόχος των κ. Φ. Κουβέλη και Ν. Χρυσόγελου, που δίνουν σήμερα και τη διακαναλική τους συνέντευξη, είναι να προσεγγίσουν ένα τμήμα ψηφοφόρων που αισθάνονται ότι «πνίγονται» μεταξύ της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θεωρούν συγκροτημένη εναλλακτική πρόταση το «Ποτάμι». Τη στόχευση αυτή, άλλωστε, έχουν και οι δημόσιες παρεμβάσεις του κ. Κουβέλη όπως η χθεσινή.

«Βλάπτει τη χώρα η τεχνητή προεκλογική πόλωση και όξυνση. Η Ν.Δ. με τη στρατηγική του φόβου κινδυνολογεί απαράδεκτα, ταυτίζοντας την παραμονή της χώρας στο ευρώ με τη δική της παραμονή στην εξουσία, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ με τους μαξιμαλισμούς και τις ασάφειές του δεν μπορεί να εγγυηθεί μόνος του τη σταθερή πορεία της πολιτικής αλλαγής», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και πρόσθεσε: «Αυτό κάνει αναγκαία την ύπαρξη ενός ρεαλιστικού και αξιόπιστου πολιτικού σχεδίου για διαπραγμάτευση με τους εταίρους με διεκδίκηση μια νέα συμφωνία. Η συμπαράταξη “Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά” διεκδικεί την παρουσία της στη Βουλή για να υποστηρίξει ενεργά την πολιτική προοδευτική αλλαγή, με ρεαλισμό, σχέδιο και όραμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT