Ο Ολυμπιακός συναντά «Ζοτς» και ο ΠΑΟ τον Γιασικεβίτσιους

Ο Ολυμπιακός συναντά «Ζοτς» και ο ΠΑΟ τον Γιασικεβίτσιους

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη «φωλιά» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, την έδρα της Φενέρμπαχτσε, θα βρεθεί σήμερα η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού για την 3η αγωνιστική του Τοπ 16 της Ευρωλίγκας, ενώ ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχτεί, επίσης αύριο, τη Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία έχει ως δεύτερο προπονητή, τον πρώην παίκτη του, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

«Ο Ολυμπιακός είναι ποιοτική ομάδα και συγκαταλέγεται στα φαβορί για να φτάσει στο φάιναλ φορ. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και άμυνα για να τον νικήσουμε» δήλωσε ο «Ζοτς» που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά μετά τον «χωρισμό» του από τον Παναθηναϊκό. Παπαπέτρου και Αγραβάνης δεν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Στον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει βιασύνη για την αντικατάσταση του Τζούλιαν Ράιτ, αφού ο νέος σέντερ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο της φάσης των «16», ύστερα από έναν μήνα. Παράλληλα, συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΑΔ, θα κάνουν σήμερα το απόγευμα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ενόψει της εκδίκασης της προσφυγής που κατέθεσαν οι «πράσινοι» για να ανατρέψουν την απόφαση του αθλητικού δικαστή που κατακύρωσε στον Ολυμπιακό, προσφάτως, τον προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου.

• Με τρίποντο του Δέδα, δέκα δεύτερα πριν από τη λήξη και «κλέψιμο» της μπάλας από τον Σαλούστρο στην εκπνοή, ο ΠΑΟΚ με ανατροπή, επικράτησε της Καντού με 78-77 και σημείωσε την πρώτη νίκη του στους «32» του Eurocup. Κορυφαίοι σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν οι Λάνγκφορντ 18, Κακαρούδης 11 και Τσόχλας 11 (7 ασ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT