Οι πιο κομψές τσάντες της σεζόν

Οι πιο κομψές τσάντες της σεζόν

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γυναίκες λατρεύουν τις τσάντες και είναι σίγουρα το αγαπημένο τους αξεσουάρ. Σε αυτόν τον κανόνα σπάνια υπάρχουν εξαιρέσεις. Έτσι, ποτέ δεν έχουν πρόβλημα να αγοράσουν μία παραπάνω ακόμη κι αν έχουν μια ντουλάπα γεμάτη με τσάντες. Δύσκολα τις αποχωρίζονται, ενώ ακόμη πιο δύσκολα μπορούν να διαλέξουν την αγαπημένη τους ανάμεσα σε πολλές.

Οι εκπτώσεις, λοιπόν, είναι μία καλή ευκαιρία για να αγοράσουμε τη μαύρη handbag που έχουμε βάλει τόσο καιρό στη λίστα μας γιατί θέλουμε να αντικαταστήσουμε την παλιά, τη χρωματιστή backpack που θα προσθέσει στα καθημερινά μας σύνολα μερικές extra μοντέρνες πινελιές, αλλά και το τσαντάκι ώμου που μπορούμε να κρατήσουμε σε κάθε εμφάνισή μας.

Τσάντες μικρές, μεσαίες, μεγάλες, σε κλασική απόχρωση -nude, μαύρη, καφέ- ή σε πιο έντονες, με διακοσμητικές λεπτομέρειες ή minimal αισθητικής είναι μερικές από εκείνες που θα βρεις στα μαγαζιά και θα σου ‘κλείσουν το μάτι’.

Ανακαλύψτε την τσάντα που ταιριάζει στο στιλ σας και μπορείτε να κρατήσετε στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Οι πιο κομψές τσάντες της σεζόν-1

DKNY 200Ευρώ

 

Οι πιο κομψές τσάντες της σεζόν-2

Axel 71,90Ευρώ

 

Δείτε περισσότερα εδώ

*Οι τιμές του κάθε προϊόντος διαφοροποιούνται ανάλογα με τις εκπτώσεις του κάθε καταστήματος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή