6η Διημερίδα & Εκθεση με τίτλο «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας»

6η Διημερίδα & Εκθεση με τίτλο «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς & Ιατρούς, το Σάββατο, 14 & Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 – 08:30 έως 20:30, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Αθηνών.

Πρόκειται  για μία πολύ  προσεκτικά σχεδιασμένη επιστημονική διοργάνωση του περιοδικού PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, του www.PharmaManage.gr και του www.MedicalManage.gr, με αποδεδειγμένη αποδοχή, γνώση και αντικειμενικότητα σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες υγείας, Φαρμακοποιούς και Ιατρούς.

Με 28 Ομιλίες, 8 Στρογγυλά Τραπέζια και 26 Εργαστήρια, η 6η Διημερίδα + Έκθεση με κεντρικό θέμα " Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας", είναι επικεντρωμένη σε θέματα Marketing και Διαχείρισης, Επικοινωνίας και Πιστότητας Πελάτη, Τεχνολογίας και Συστημάτων Πληροφορικής, καθώς και Νέων Τάσεων στο Επάγγελμα, τομείς που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Επιστήμονες Υγείας στην δύσκολη πλέον καθημερινότητά τους.

Η 6η Διημερίδα + Έκθεση έχει σαν στόχο να προσελκύσει 6.500 Φαρμακοποιούς και Ιατρούς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο .

Ενδιαφέρουσα θα είναι παράλληλα και η έκθεση με πάνω από 100 εταιρείες που στηρίζουν χορηγικά τη διοργάνωση αυτή.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.pharmamanage.gr/6th_Conference.asp και στο http://www.medicalmanage.gr/6th_Conference.asp       

                                

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή