«Στροφή» του ΠΑΟ σε Κύπελλο και Ξάνθη

«Στροφή» του ΠΑΟ σε Κύπελλο και Ξάνθη

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αιτία που ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται αγνώριστος στα εκτός έδρας ματς αναζητούν ο Αναστασίου, το τεχνικό επιτελείο αλλά και οι παίκτες στο Κορωπί.

Φέτος, οι «πράσινοι» έχουν πάρει τη νίκη, μόνο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και στα Χανιά με αντίπαλο τον Πλατανιά. Πέραν της αυτοκριτικής, όμως, στον Παναθηναϊκό «βράζουν» και για τη διαιτησία του Μάνταλου στον αγώνα της Ν. Σμύρνης με τον Πανιώνιο (1-1), ο οποίος αναμένεται να μείνει ατιμώρητος, αφού ήδη ορίστηκε στη γ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Αναστασίου στρέφεται πλέον στο αυριανό ματς Κυπέλλου στα Πηγάδια, κόντρα στην Ξάνθη. Ο προπονητής των «πρασίνων» αναμένεται να χρησιμοποιήσει κι άλλους παίκτες -ενόψει του κρίσιμου ματς με την Καλλονή που ακολουθεί- επαναφέροντας στην 11άδα τους Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο, ενώ ανάσες πιθανότατα να πάρουν οι Πέτριτς, Πράνιτς και Ατζαγκούν, ενώ ο Μπούρμπος λογικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής προσβλήθηκε από ίωση, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δώσει το «παρών» στο Κορωπί και η συμμετοχή του να είναι αμφίβολη. Ο Ουασίμ Μπούι συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Σωτήρης Νίνης έκανε ατομικό, όπως και ο Μάρκους Μπεργκ, που προτιμήθηκε να ρίξει τους ρυθμούς για αποφόρτιση. Ο Βαλμίρ Μπερίσα που ενσωματώθηκε στην Εθνική Σουηδίας Κ19.

Διαιτητής στον αγώνα με την Ξάνθη ορίστηκε ο Ανδρέας Παππάς, ο οποίος την περίοδο 2011-12 στον αγώνα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα όπου είχαν νικήσει οι «πράσινοι» με 3-2, είχε μείνει ένα μήνα εκτός ορισμών…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT