Ο ΠΑΟΚ βύθισε πιο πολύ τη Λαμία

Ο ΠΑΟΚ βύθισε πιο πολύ τη Λαμία

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε απόσταση… αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό βρίσκεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ύστερα από τη χθεσινή νίκη της επί της Λαμίας με 3-0 (25-23, 25-15, 25-23), για τη 13η αγωνιστική. Αντίθετα, ο σύλλογος της Λαμίας είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Η 14η αγωνιστική θα διεξαχθεί σε τέσσερις διαφορετικές ημέρες.

Στη χθεσινή αναμέτρηση αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα του ΠΑΟΚ ο Κουβανός «σούπερ σταρ», Σκουλ Χιμένεθ. Ο προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης δοκίμασε διάφορα σχήματα και η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέκτησε τη 12η νίκη της (έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό).

Το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών συνεχίζεται αλλά πολλά είναι και τα προβλήματα που υπάρχουν στα σωματεία. Βασικότερο όλων το οικονομικό. Ετσι, χθες, τη σκυτάλη των… παραιτήσεων πήρε η Ορεστιάδα. Η ομάδα του Εβρου βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά θυμίζει… καζάνι που βράζει. Οι δηλώσεις του προπονητή Κώστα Δεληκώστα για «ερασιτέχνες παράγοντες» ώθησαν το Δ.Σ. να παραιτηθεί.

Τα άλλα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών: Ολυμπιακός – Αρης 3-0, ΜΕΝΤ – Φοίνικας Σύρου 1-3, Ορεστιάδα – Παναθηναϊκός 3-1, Εθνικός – Παμβοχαϊκός 3-1, Κηφισιά – ΑΕΚ 3-1. Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 35, ΠΑΟΚ 33, Κηφισιά 27, Εθνικός Αλεξανδρούπολης 25, Φοίνικας Σύρου 24, Παναθηναϊκός 21, Ορεστιάδα 18, Παμβοχαϊκός 17, ΜΕΝΤ 12, Αρης 10, ΑΕΚ 8 και Λαμία 4 βαθμοί.

• Ενα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα έγινε αιτία για να φύγει από τον πάγκο του Πανναξιακού ο Ζόραν Κόβαζιτς. Ο Σέρβος θεωρείται ο πιο επιτυχημένος προπονητής της φετινής περιόδου στην Α1 γυναικών. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Νίκο Σμαραγδή. Tην απόκτηση του Μίχαλ Καμίνσκι και την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Μέλκα ανακοίνωσε ο Αρης.

• Στη 12η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ξεχώρισαν οι νίκες της Θήρας επί της ΑΕΚ με 3-1 και του Πανναξιακού επί του Παναθηναϊκού με 3-1. Οι Μακεδόνες επικράτησαν της Ηλιούπολης με 3-1, ενώ εκτός έδρας νίκες πέτυχαν ο Ολυμπιακός (3-0 το Ανατόλια) και το Ρέθυμνο (3-1 τον Ηρακλή).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT