4 κομψοί συνδυασμοί με μια δερμάτινη φούστα

4 κομψοί συνδυασμοί με μια δερμάτινη φούστα

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέλετε να είστε κομψή και παράλληλα, θηλυκή; Θα το πετύχετε εύκολα με μία δερμάτινη φούστα που είναι σίγουρα, το hot item της γκαρνταρόμπας σας. Αν δεν έχετε ήδη αγοράσει μία, μπορείτε να ανακαλύψετε αυτή που σας ταιριάζει και να δημιουργήσετε τις πιο στιλάτες εμφανίσεις.

Διαλέξτε μία mini σε ίσια γραμμή ή μία midi κλος και δημιουργήστε κομψά looks για πρωί και βράδυ. Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να φορέσετε τη δερμάτινη φούστα σας και στο γραφείο αλλά και στη βόλτα σας κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ανακαλύψτε το σχέδιο και το μήκος που σας κολακεύει και τονίζει με τον καλύτερο τρόπο τα δυνατά σημεία της σιλουέτας σας και νιώστε κομψή, θηλυκή και sexy.

4 συνδυασμοί με το must have κομμάτι της ντουλάπας σας όλες τις ώρες της μέρας:

1. Δερμάτινη φούστα και ασπρόμαυρο ριγέ πουκάμισο

Ιδανικό office look για κάθε στιλ. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι γόβες ή ψηλοτάκουνα ankle boots και μία κλασική καμπαρντίνα.

2. Δερμάτινη pencil φούστα και crop top και κιμονό

Δημιουργήστε το πιο στιλάτο βραδινό σύνολο και κερδίστε τις εντυπώσεις. Ταιριάζει ακόμη και με τα biker μποτάκια σας.

3. Δερμάτινη φούστα και πουλόβερ

Προτιμήστε μία δερμάτινη φούστα σε ίσια γραμμή και ένα ζιβάγκο στο ίδιο χρώμα. Μπορείτε, επίσης, να συνδυάσετε τη φούστα σας με ένα printed πουλόβερ για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT