«Πυρά» Παναθηναϊκού για τον ορισμό του Γιάχου

«Πυρά» Παναθηναϊκού για τον ορισμό του Γιάχου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ορισμός του Θανάση Γιάχου στον αυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Καλλονή προκάλεσε την αντίδραση της «πράσινης» ΠΑΕ, η οποία μέσω ανακοίνωσής της θυμίζει τα όσα είχαν συμβεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολη και τον Ολυμπιακό, τον οποίο διηύθυνε ο Γιάχος. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα ευχηθεί “καλή επιτυχία” στον κύριο Γιάχο. Εμείς δεν κατεβαίνουμε σε αποδυτήρια.

Ο δρόμος που έχουμε επιλέξει είναι ο δρόμος της νομιμότητας και της δικαιοσύνης και σε αυτόν θα βαδίσουμε απαρέγκλιτα μέχρι τέλους, γιατί είναι ο μόνος δρόμος που εμπιστευόμαστε», ανέφερε η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια: ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Τριτσώνης, Ξάνθη – ΠΑΣ: Καλογερόπουλος, Πανθρακικός – Λεβαδειακός: Παππάς, Αστέρας – Πανιώνιος: Μήτσιος, Κέρκυρα – Βέροια: Κουκουλάκης, Παναιτωλικός –

Ατρόμητος: Δασκαλόπουλος, Πλατανιάς – Εργοτέλης: Σιδηρόπουλος.

Επίσης, έφεση κατά της απόφασης με την οποία μπλοκάρεται η υπογεγραμμένη σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής που αφορά την επιδότηση 7 εκατ. ευρώ για έργα ανακατασκευής στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαίδης», κατέθεσε στο Ελεγκτικό Συνέδριο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί στα τέλη Φεβρουαρίου και θα είναι οριστική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT