H Ιστορία θα μας δικαιώσει

Κύριε διευθυντά

Αλήθεια, είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε ή να παραδεχθούμε ότι δεν φταίει ούτε η Μέρκελ ούτε ο Σαμαράς για την τωρινή μας μιζέρια και φτώχεια; Ο Ανδρέας Παπανδρέου φταίει, που από το 1981 μοίραζε λεφτά για να κρατηθεί στην εξουσία, αποκτώντας ο ίδιος δόξα, χωρίς να μας πει ότι αυτά τα λεφτά ήταν δανεικά και θα έπρεπε κάποτε να τα γυρίσουμε πίσω… (και εμείς, βέβαια, κάναμε πως δεν καταλαβαίναμε).

Η Μέρκελ χάρη μας κάνει, που πείθει, εις βάρος της, τους Γερμανούς πολίτες να πληρώνουν από την τσέπη τους τον δικό μας πρότερο έκλυτο βίο! Και ο Σαμαράς την καρέκλα του θα χάσει, το ξέρει, κι όμως επιμένει να προτιμά να είναι χρήσιμος και όχι αρεστός. Αλλά τώρα, ξανα-έρχεται ο… Ανδρέας Τσίπρας, για να μας ξανα-ξελογιάσει και να τον ξαναψηφίσουμε! Οταν η Ιστορία, ύστερα από τα χρόνια που χρειάζεται για να αποστασιοποιηθεί και να ωριμάσει, καταγράψει τη σημερινή κατάσταση, εμείς, που δεν θα ψηφίσουμε τον Τσίπρα, δεν θα είμαστε εδώ για να δικαιωθούμε.

Ελενη Γαττου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή