Στην τελική ευθεία για τις κάλπες

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο «κόκκινο» φθάνει η αγωνία κομμάτων και υποψηφίων, καθώς, οι Ελληνες σε λίγες ώρες οδηγούνται στις κάλπες για μια από τις πιο κρίσιμες εκλογικές αναμέτρησεις.

Ο ελληνικός λαός καλείται να προσέλθει τις κάλπες για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα από τις 07:00 το πρωί εώς τις 19:00 το βράδυ, που κλείνουν οι κάλπες, ενώ μια πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα σχετικά με το πρώτο και το δεύτερο κόμμα αναμένεται γύρω στις 21:30 το βράδυ.

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές βρίσκεται και ο κρατικός μηχανισμός, καθώς η συγκέντρωση των αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης απαιτεί ταχύτητα, ακρίβεια και άψογη συνεργασία πολλών υπηρεσιών ανά τη χώρα. 

Σε ετοιμότητα για να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα είναι και οι αρχηγοί των κομμάτων. Συγκεκριμένα, στην Πύλο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και στην Αθήνα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ενώ στα Ιωάννινα θα ψηφίσει  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.
 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή