Εύκολη επικράτηση της ΑΕΚ, νέα μηνύματα για το γήπεδο

Εύκολη επικράτηση της ΑΕΚ, νέα μηνύματα για το γήπεδο

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το δεξί ξεκίνησε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο γύρο της Φούτμπολ Λιγκ, επικρατώντας με 3-0 του Παναιγιάλειου. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Χρήστος Αραβίδης με χατ τρικ, ενώ για έκτο συνεχές παιχνίδι η Ενωση δεν δέχθηκε γκολ. Επίσης, ο Εμίλιο Φουρτάδο που αγωνίστηκε ως αντίπαλος, αποθεώθηκε με αρκετή δόση ειρωνείας από τους 5 χιλιάδες φίλους της ΑΕΚ.

Ο κόσμος δεν ήταν πολύς στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, ήταν πρωταγωνιστής, μαζί με την καταρρακτώδη βροχή που προκάλεσε την προσωρινή διακοπή του αγώνα στο πρώτο μέρος, αλλά και πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου. Από την πλευρά των φίλων του Παναιγιάλειου, αναρτήθηκε πανό υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους φιλάθλους της ΑΕΚ να χειροκροτούν την πρωτοβουλία των οπαδών από το Αίγιο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιγιάλειος ήταν καλύτερος, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Εντι Σεχολάρι και Ανέστη Νάστο, αλλά η παρουσία του Γιάννη Ανέστη ήταν καταλυτική με σωτήριες επεμβάσεις. Παρά την επιθετικότητα του Παναιγιάλειου, η ΑΕΚ ήταν εκείνη που βρήκε δίχτυα στην πρώτη της ευκαιρία με τον Μάνταλο να εκτελεί φάουλ ακριβείας για τον Χρήστο Αραβίδη, που σκόραρε στο 40ό λεπτό. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο «Δικέφαλος» είχε δοκάρι με τον Βαγγέλη Πλατέλλα και χαμένη ευκαιρία με τον Μάνταλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ βρήκε δίχτυα στο 65΄ με νέο γκολ από τον Αραβίδη, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 εκμεταλλευόμενος ασίστ του Σοϊλέδη από την αριστερή πλευρά επίθεσης της ΑΕΚ. Η Ενωση πάλεψε και για τρίτο γκολ, το οποίο ήρθε με εξαιρετικό αριστερό σουτ του Αραβίδη στο 86΄.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα του νοτίου ομίλου: Καλλιθέα – Ηρακλής Ψαχνών 0-0, Αχαρναϊκός – Επισκοπή 4-2, Χανιά – Ερμιονίδα 1-3, Φωστήρας – Απόλλων Σμύρνης 0-2. Στον βόρειο όμιλο: Ηρακλής – Πιερικός 2-2, Απόλλων Καλ. – Λάρισα 0-1, Αιγινιακός – Εθν. Γαζώρου 2-0, Τύρναβος – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0, Ζάκυνθος – Ολ. Βόλου 1-0, Αγρ. Αστέρας – Λαμία 3-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή