5 tips περιποίησης για μακριά μαλλιά

5 tips περιποίησης για μακριά μαλλιά

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν έχετε μακριά και ίσια μαλλιά είστε από τις τυχερές, όμως, μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ψαλίδα, τον όγκο και την περιποίηση των μαλλιών σας. Διάβασε τα 5 προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με μακριά μαλλιά και πώς να τα αντιμετωπίσετε.

Δεν έχετε μαλλιά με όγκο.  Αν έχετε super long hair, τότε μάλλον θα ζηλεύετε τα μαλλιά της Jennifer Lopez, τα οποία είναι και μακριά και ογκώδη. Η καλύτερη λύση είναι να κάνετε μύτες –δηλαδή, φιλάρισμα- στις μπροστινές τούφες. Όσο πιο κοντές μύτες, τόσο περισσότερος όγκος.

Η ψαλίδα φαίνεται υπερβολικά. Το κακό με τα πολύ μακριά μαλλιά είναι πως όταν έχετε ψαλίδα είναι περισσότερο εμφανή στα μαλλιά σας. Καλό είναι να κόβετε τις άκρες συχνά.

Πιάνεται το χέρι σας, όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι. Θα χρειάζεστε σίγουρα 15-20 λεπτά για να στεγνώσετε τα μαλλιά σας και να χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια πρέσα. Tip: Τυλίξτε τα καλά με μία καθαρή και στεγνή πετσέτα και αφήστε τα έτσι περίπου 10 λεπτά. Ο χρόνος που θα χρειάζεστε για να τα στεγνώσετε με πιστολάκι, θα μειωθεί από 5 έως 7 λεπτά.

Τα προϊόντα hairstyling: Ένα προϊόν για τη ψαλίδα, ένα για το φριζάρισμα, ένα για λάμψη, ένα για όγκο και έχετε ξοδέψει ήδη πολλά χρήματα. Δεν λέμε πως τα μαλλιά δεν χρειάζονται περιποίηση, αλλά μπορείτε να στραφείτε σε πιο οικονομικές λύσεις, όπως τις μάσκες ομορφιάς. Υπάρχουν πάρα πολλές μάσκες ομορφιάς για τα μαλλιά και δεν θα χάσεις τίποτα να τις δοκιμάσετε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή