Αίσιο τέλος στο σίριαλ με Πουλίδο

Αίσιο τέλος στο σίριαλ με Πουλίδο

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο τέλος έφθασε το σίριαλ της απόκτησης του Αλαν Πουλίδο από τον Ολυμπιακό. Επειτα από πολύμηνη δικαστική διαμάχη με την Τίγκρες, ο 24χρονος διεθνής Μεξικανός επιθετικός δικαιώθηκε από το CAS, όπου είχε προσφύγει και θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, η μεγάλη απουσία του από τη δράση, σε συνδυασμό με την κάλυψη των θέσεων στην επίθεση του Ολυμπιακού έπειτα από την απόκτηση του Χάρα, έχει ως αποτέλεσμα ο Πουλίδο να αγωνιστεί έως το τέλος της περιόδου στον Λεβαδειακό με τη μορφή δανεισμού.

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες έχουν βάλει στην τελική ευθεία το θέμα της απόκτησης στόπερ, με τον Νέτο της Ζενίτ αλλά και τον Μπανανά του Πλατανιά να είναι δύο από τα ονόματα που τους απασχολούν. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η ΚΠΡ επιχειρεί να αποκτήσει ως δανεικό τον Ιμπραΐμ. Παράλληλα, η Φενερμπαχτσέ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την αγορά του Ντουρμάζ. Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σουηδού στην τουρκική ομάδα, τότε θα αποκτηθεί και ακραίος χαφ.

Απόψε, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Τύρναβο στο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης, 19.30) στη ρεβάνς του 0-3 στο «Αλκαζάρ» για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός Φράνκο Χάρα.

Νωρίτερα θα διεξαχθούν και οι άλλοι δύο αγώνες του κυπέλλου. Στις 15.00 η Βέροια θα παίξει με τον Πανιώνιο. Στο πρώτο ματς της Νέας Σμύρνης οι «κυανέρυθροι» είχαν επικρατήσει με 2-1. Ακολούθως, στις 17.15 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τα Χανιά στους «Ζωσιμάδες». Στην Κρήτη είχε επικρατήσει η ομάδα των Ιωαννίνων με 2-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT