Chanel Spring/Summer 2015: Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ

Chanel Spring/Summer 2015: Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Karl Langerfield έκανε πάλι τα μαγικά του στην ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή κολεξιόν 2015 του οίκου Chanel.  Παλτό σε εκκεντρικά χρώματα και oversized καπέλα έκλεψαν τις εντυπώσεις στο χτεσινό runway του οίκου για το 2015. Ωστόσο αυτό που επίσης εντυπωσίασε ήταν το beauty look –μαλλιά και μακιγιάζ- των μοντέλων.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ, ο makeup artist Tom Pecheux τόνισε τα ζουμερά χείλη των μοντέλων με ένα glossy κόκκινο lipstick. Τα μάτια ήταν ελαφρώς βαμμένα με μία απαλή καφέ σκιά, η οποία δεν κάλυπτε μόνο τα πάνω βλέφαρα, αλλά όλη την περιοχή των ματιών ακόμη και την περιοχή Τ.

Το λαμπερό αξεσουάρ της βραδιάς δεν ήταν μόνο ένα αλλά πολλά: Το δίχτυ στα μάτια αναδείκνυε την πιο sexy πλευρά των μοντέλων, ενώ τα «πριγκιπικά» καπέλα-σκουφάκια την πιο girly, δημιουργώντας έτσι μία πρωτότυπη αντίθεση.

Όσον αφορά στα μαλλιά, ο hairstylist Sam McKnight επέλεξε να κάνει στα μοντέλα της Chanel μία πλεξούδα που παρόμοια δεν έχουμε ξαναδεί. Μία ρομαντική, λοιπόν, χαλαρή πλεξούδα που δεν ξεκινά από την κορυφή της κεφαλής, αλλά από την μέση, ήταν αυτό που ξεχώρισε στις beauty look τάσεις του οίκου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή