10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αυτοϊκανοποιείσαι

10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αυτοϊκανοποιείσαι

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «κάψιμο» με το σερφάρισμα στο διαδίκτυο μπορεί  να σου προσφέρει… μεγάλες συγκινήσεις, κατάλαβα ένα βράδυ που έπαθα αγκύλωση στο δάχτυλο από το σκρολάρισμα στο ipad.  «Συγκινήσεις» που βασικά συνοδεύονται από σκέψεις του τύπου «άκου να δεις;», «τι ήταν αυτό που έμαθα πάλι απόψε», «σπουδαίο» και άλλα ενθουσιώδη. Τίτλος του άρθρου, για να μην μακρηγορώ, «13 λόγοι για τους οποίους κάθε γυναίκα πρέπει να αυνανίζεται».

Θα μου πεις, τώρα τα έμαθες εσύ; Θα σου απαντήσω: εσύ πόσες φορές το έχεις κάνει, το κάνεις και κυρίως, το παραδέχεσαι; Όχι, ξέρω. Δύσκολα, αν είσαι γυναίκα, θα πεις «μ’ αρέσει να αυτοϊκανοποιούμαι». Δύσκολα, γιατί ακόμα κι αν πρέπει να μοιραστείς το μυστικό σου με γυναίκες, αισθάνεσαι ότι θα σε κοιτάξουν περίεργα, κι αυτό γιατί νιώθεις  ότι έχεις κάνει κάτι (απροσδιόριστα) κακό, γιατί ντρέπεσαι να παραδεχτείς ότι δεν έχεις (τακτική) σεξουαλική ζωή– και αδυνατείς να υπερασπιστείς ότι κάπως πρέπει να ανταποκριθείς, γιατί… ακόμα κι εσύ δεν ξέρεις «γιατί», ενώ αναγνωρίζεις τη σημασία του, την έχουν πει οι επιστήμονες, «όχι εγώ», αρνείσαι σθενερά ή λιγότερο, να ενδώσεις στον καλύτερο εραστή σου, τον εαυτό σου (αυτό το έχει πει ο Γούντι Άλεν).

ΟΚ, η διαδικασία δεν έχει κανένα συναίσθημα. Δεν έχει φιλιά, δεν έχει χάδια, δεν έχει κάποιον να σε κοιτάει στα μάτια και σου λέει πόσο τον ανάβεις, δεν έχει έρωτα. Δεν ιδρώνεις, καν.

Ωστόσο, ξέρεις τι λένε οι ειδικοί…

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή