Mε Μαυρία κόντρα σε Παναιτωλικό

Mε Μαυρία κόντρα σε Παναιτωλικό

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την πειστική εμφάνιση και τη νίκη επί του Πλατανιά, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον άκρως επικίνδυνο Παναιτωλικό. Οι «πράσινοι» δεν θα έχουν παρουσία στην αυριανή εμβόλιμη αγωνιστική, αφού η αντίπαλος Νίκη Βόλου, αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα. Ετσι, με δεδομένους τους τρεις βαθμούς, ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα προετοιμαστεί καλύτερα κόντρα σε μία ομάδα που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας με τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Χάρης Μαυρίας ανακοινώθηκε από τη Σάντερλαντ στον Παναθηναϊκό ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας, με τη μορφή του δανεισμού από τη Σάντερλαντ, μέχρι το καλοκαίρι του 2015».

Στη χθεσινή προπόνηση απουσίασε ο Μπούι λόγω ίωσης. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά σήμερα με διπλή προπόνηση.

• Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Σούπερ Λίγκας που θα συζητηθούν σήμερα κατέθεσαν μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες ζητούν προσωρινή διαταγή που θα εμποδίζει το συνεταιρισμό να αποφασίζει τη μη τέλεση αγώνων υλοποιώντας αποφάσεις που αφορούν σε τελεσίδικες οφειλές σε ποδοσφαιριστές. Σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί η τέλεση του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της διεξαγωγής.

• Η Ξάνθη απέκτησε τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό Τάσο Παπάζογλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ έπειτα από έξι μήνες θητείας στην κυπριακή ομάδα. Ο Παπάζογλου στην Ελλάδα έχει θητεία στον Πανσερραϊκό και στον Ολυμπιακό.

• Την απόκτηση του 20χρονου αριστερού μπακ, Στέλιου Ποζατζίδη ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Πανιώνιος, με τον νεαρό να μετακομίζει στη Νέα Σμύρνη, έχοντας μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

• Τη στήριξη των οπαδών τους θέλουν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, προκειμένου να επιστρέψουν στις νίκες. Ετσι, η διοίκηση των Αρκάδων όρισε γενική είσοδο στα 15 ευρώ με τα εισιτήρια να κυκλοφορούν σήμερα.

• Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο νεοαποκτηθείς άσος του Εργοτέλη, Μπόε Καν, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση που τον ανάγκασε να απουσιάσει από τις τελευταίες προπονήσεις και σταδιακά μπαίνει ξανά σε κανονικό πρόγραμμα. Αντιθέτως, η τριάδα των Μπρούνο, Γιοβάνοβιτς και Γιουσούφ συνέχισε με ατομικό και ουσιαστικά δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα για το προσεχές ματς με τον Παναιτωλικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT