Γκρι παλτό: Το passepartout κομμάτι της ντουλάπας σας

Γκρι παλτό: Το passepartout κομμάτι της ντουλάπας σας

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμάζεστε να φύγετε από το σπίτι και πριν φορέσετε το μπουφάν σας, παρατηρείτε την κρεμάστρα της εισόδου. Μαύρα παλτό, μαύρα jackets, μαύρο δερμάτινο, γενικά όλα τα πανωφόρια σας έχουν μόνο ένα χρώμα. Στιγμιαία προβληματίζεστε και στον δρόμο για το γραφείο σκέφτεστε πως επιλέγετε μαύρα πανωφόρια γιατί συνδυάζονται πιο εύκολα από τα υπόλοιπα και ταιριάζουν με όλα τα ρούχα της ντουλάπας σας. Τι θα λέγατε όμως να δοκιμάζατε κι ένα γκρι;

Οι γκρι αποχρώσεις λειτουργούν σχεδόν όπως το μαύρο, αλλά σας βοηθούν να δημιουργήσετε πιο φωτεινά σύνολα. Έστω κι έναν τόνο πιο φωτεινά. Έτσι, αν δοκιμάσετε το γκρι, θα ανακαλύψετε πως είναι ένα passepartout χρώμα, που μπορείτε εύκολα να συνδυάζετε με τα μονόχρωμα, αλλά και τα πολύχρωμα κομμάτια της ντουλάπας σας.

Ένα γκρι παλτό είναι ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της μέρας και δεν θα ήταν υπερβολικό αν λέγαμε πως είναι πιο μοντέρνο από ένα μαύρο. Μπορεί πολλές γυναίκες να το θεωρούν ουδέτερο, ίσως και αδιάφορο, αλλά δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε. Διαλέξτε ένα ανθρακί μεσάτο παλτό και συνδυάστε το με τις pencil φούστες σας στο γραφείο ή προτιμήστε ένα πιο φαρδύ που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα τέλεια layered looks.

Δείτε εδώ τις καλύτερες εμφανίσεις με γκρι παλτό και επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει στο στιλ σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT