Ιδέες διακόσμησης για μικρούς χώρους

Ιδέες διακόσμησης για μικρούς χώρους

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν πρέπει να βολέψετε όλα τα έπιπλα και τα διακοσμητικά σας μέσα σε ένα μικρό διαμέρισμα, μάλλον πρέπει να κάνετε υπερπροσπάθεια για να πετύχετε ένα περιποιημένο και ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Αν θέλετε όμως να κάνετε τις σωστές κινήσεις σε λίγα μόνο τετραγωνικά, μάλλον θα πρέπει να σημειώσετε τις 5 συμβουλές που ακολουθούν.

Φωτισμός

Σε ένα μικρό διαμέρισμα πρέπει να κερδίσετε τετραγωνικά με τον σωστό φωτισμό. Φροντίστε ώστε όλοι οι χώροι να είναι φωτεινοί, τοποθετώντας σποτάκια σε διάφορα σημεία και λευκά φωτιστικά από το ταβάνι. Επιπλέον, μη χρησιμοποιήσετε σκουρόχρωμες κουρτίνες, αλλά λευκές ή διαφανείς. Αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος για φωτιστικά δαπέδου, προτιμήστε επιτραπέζια που θα τοποθετήσετε πάνω σε κομοδίνα ή τραπεζάκια ή απλίκες για τους τοίχους.

Χώρος φαγητού

Αν το σπίτι σας είναι τόσο μικρό που υπάρχει ξεχωριστός χώρος για την τραπεζαρία, μπορείτε να αξιοποιήσετε μερικά τετραγωνικά στην κουζίνα ή στο σαλόνι με ένα τραπέζι που διπλώνει ή με ένα πάσο που θα χρησιμοποιείται και σαν επιφάνεια προετοιμασίας του φαγητού όταν μαγειρεύετε.

Χώρος εργασίας

Πολλές φορές μεταφέρουμε τη δουλειά στο σπίτι κι έτσι συνήθως χρειαζόμαστε ένα γραφείο με υπολογιστή, εκτυπωτή και άλλα μηχανήματα. Αν έχετε λάπτοπ και όχι σταθερό υπολογιστή είστε πιο τυχερή γιατί μπορείτε να δουλέψετε σε κάθε σημείο του σπιτιού. Διαφορετικά, εκμεταλλευθείτε κάποιον τοίχο για να τοποθετήσετε ένα στενό γραφείο ή δημιουργήστε ένα σεκρετέρ που θα διπλώνει όταν δεν δουλεύετε στον υπολογιστή.

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT