Γαστρονόμος Φεβρουαρίου

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Finger food και cocktail για τις Αποκριές: Εύκολοι μεζέδες και πρωτότυπα κοκτέιλ για το καλύτερο αποκριάτικο πάρτυ της ζωής μας.

Εκπληξη στη Φλώρινα: Ταξιδέψαμε στην ακριτική πόλη και γνωρίσαμε την ιδιαίτερη τοπική γαστρονομία της. Κρεατικά, πιπεριές Φλωρίνης, γίγαντες, πράσα, μανιτάρια και άλλα ντόπια προϊόντα σε αναπάντεχους συνδυασμούς. Το αποτέλεσμα; Μια κουζίνα χειμωνιάτικη, πικάντικη, βαθιά ελληνική και συνάμα βαλκανική, «πολυεθνική».

Μοντέρνα γλυκά του κουταλιού: Οι σεφ και οι ζαχαροπλάστες του Γαστρονόμου επανεφευρίσκουν την παράδοση και γράφουν… «γλυκιά» ιστορία! Ευφάνταστοι συνδυασμοί, νέες τεχνικές και υλικά που ξαφνιάζουν: πορτοκάλι στο φούρνο με κονιάκ, ξινόμηλα με κανέλα, κυδώνια με μέλι, γλυκό κρασί και λουίζα, αχλάδια με Μαυροδάφνη και αστεροειδή γλυκάνισο κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή