Πίσω από τις κάμερες

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευκαιρία για… τσουβάλιασμα

Ανακοίνωση με την υπογραφή της ΚΕΔ εξέδωσε την περασμένη Τετάρτη η ΕΠΟ, με αφορμή ένα ατυχές δημοσίευμα που αναπαράχθηκε από ελάχιστα ΜΜΕ. Προφανώς λόγω έλλειψης επαρκούς ενημέρωσης το δημοσίευμα ανέφερε ότι υπάρχουν διαιτητές που ορίζονται σε αγώνες της Σούπερ Λίγκας χωρίς να έχουν περάσει τα τεστ φυσικής κατάστασης. Ομως η ΚΕΔ/ΕΠΟ μέσω αυτής της ανακοίνωσης δεν θέλησε μόνο να αποκαταστήσει την αλήθεια. Βρήκε την ευκαιρία για να «πάρει ρεβάνς» από όσους της ασκούν θεμελιωμένη κριτική. Ακολούθησε, λοιπόν, την τακτική του τσουβαλιάσματος και ενέταξε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, που απέφυγε να ονομάσει από πού προέρχεται, στην ίδια κατηγορία με όλα τα υπόλοιπα κάνοντας λόγο για «νέα προσπάθεια απαξίωσης». Αν θέλουν η ΚΕΔ και η ΕΠΟ να μάθουν ποιοι τους απαξιώνουν, ας κοιτάξουν στον καθρέφτη για να δουν ποια μέλη τους διώκονται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση. Στη συνέχεια, ας στρέψουν την προσοχή τους στις ανακοινώσεις των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας που η μία μετά την άλλη διαμαρτύρονται για το επίπεδο της διαιτησίας και τις αποφάσεις των διαιτητών.

MΠΛΟΥ.

Ενεργοποίηση του «ξανθού»

Ο Γιάννης Ιωαννίδης γίνεται όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις στον Αρη. Προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα επιχειρηματιών που θα αναλάβει το τμήμα μπάσκετ και θα το βοηθήσει να εξυγιανθεί πιο γρήγορα οικονομικά. Η ομάδα αυτή -στα λόγια- έχει σχηματοποιηθεί και ενδεχομένως μέσα στις επόμενες μέρες γίνουν και συναντήσεις ούτως ώστε να να τεθούν οι βάσεις της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί. Πολλοί θεωρούν ότι ο Ιωαννίδης είναι ο ιδανικός για να αναλάβει διοικητικά καθήκοντα και στον Ερασιτέχνη Αρη, τρέχοντας εξελίξεις κατ’ επέκταση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ολα αυτά είναι σενάρια σε πραγματική βάση, όμως υπάρχει και μια άλλη πραγματικότητα, αυτή που ο «ξανθός» δεν έχει «σκοτώσει» τον προπονητή μέσα του…

Γ. Σ.

Χωρίς σχέδιο

Στη «μάχη» της παραμονής που δίνει η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, δεν χωράνε λάθη, ακόμα κι αν αυτά γίνονται όχι από ξένο επενδυτή, αλλά από διαχειριστές της «κυανέρυθρης» οικογένειας. Και φυσικά μέχρι την επίτευξη του «ιερού» στόχου στη φετινή χρονιά, δεν χωράνε γκρίνιες και βαρύγδουπες κριτικές. Η τρίτη αλλαγή προπονητή, όμως, φανερώνει ότι δεν υπάρχει σαφές σχέδιο, το οποίο να στηρίζει η νεόκοπη και άπειρη διοίκηση. Ο χρόνος, πλέον, θα είναι πολύ πιεστικός στις τελευταίες 12 αγωνιστικές που θα κρίνουν αν ο ιστορικός σύλλογος αποφύγει το πισωγύρισμα 30 χρόνων.

Γ. Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT