Ισοπαλία στη Μυτιλήνη, «μάχη» για την παραμονή

Ισοπαλία στη Μυτιλήνη, «μάχη» για την παραμονή

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εντυπωσιακό τρόπο έπεσε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στη Μυτιλήνη, Καλλονή και Skoda Ξάνθη ανεδείχθησαν ισόπαλες με 2-2, σε ένα παιχνίδι με ανατροπές στο σκορ, ωραία γκολ και σειρά χαμένων ευκαιριών και για τις δύο ομάδες στα τελευταία λεπτά. Η Skoda Ξάνθη προηγήθηκε με τον Σολτάνι στο 33΄, οι γηπεδούχοι όμως πραγματοποίησαν την ανατροπή με δύο γκολ του Χουάνμα (68΄, 72΄). Ωστόσο, ο Λουσέρο στο 78΄ ισοφάρισε και μοίρασε από ένα βαθμό στους δύο συλλόγους.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Κεϊτά, Μίνγκας (82΄ Χωριανόπουλος), Αλβες (46΄ Πετρόπουλος), Πιπίνης (59΄ Λεοζίνιο), Τσαμπούρης, Γιορέντε, Μανούσος, Ντελγκάδο.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Γκόμσι, Μπέρτος, Παπάζογλου, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (59΄ Ομπόντο), Φλίσκας (79΄ Φερνάντεθ), Λισγάρας, Μπέλιτς (62΄ Καπετάνος).

Από την επικίνδυνη ζώνη δεν μπορεί να ξεφύγει ο Πανιώνιος, που παραχώρησε 0-0 στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο την Κέρκυρα. Σε δύσκολη θέση, αλλά έχοντας πάρει βαθιά ανάσα, βρίσκεται ο Εργοτέλης ο οποίος στο κρητικό ντέρμπι με αντίπαλο τον ΟΦΗ επικράτησε με 3-2 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Σημαντικό βήμα για την παραμονή του έκανε και ο Πλατανιάς μετά το 2-0 επί του Πανθρακικού στα Χανιά. Αντίθετα, ο Λεβαδειακός έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες, αφού πλέον δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί ούτε την έδρα του, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα τον νίκησε με 2-1 στη Βοιωτία. Η ήττα αυτή προκάλεσε την απομάκρυνση του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Ακη Μάντζιο. Βέροια και Ατρόμητος σε ένα παιχνίδι με φόντο τα πλέι οφ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT