Πρησμένα μάτια; 4 tips για να είστε πάντα λαμπερή

Πρησμένα μάτια; 4 tips για να είστε πάντα λαμπερή

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξυπνάτε το πρωί, ακουμπάτε απαλά τα μάτια σας (για να διώξετε τις τσίμπλες) και ναι, έχετε ακόμη ένα πρόβλημα. Όχι, δεν είναι αυτό το άτιμο σπυράκι, είναι  το πρήξιμο στα  μάτια σας και ένας Θεός ξέρει αν μπορείτε να κάνετε κάτι για να φύγει πιο γρήγορα. Ηρεμήστε! Το πρήξιμο μπορεί να φύγει σε χρόνο dt, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω tips:

1. Περιορίστε τις «κακές συνήθειες». Δεν είναι το πιο πρακτικό tip, αλλά αν έχετε πρησμένα μάτια, τότε καλό είναι να προσέξετε τη διατροφή σας, να ξεκουραστείτε και να μειώσετε τα αλκοολούχα ποτά.

2.Μόλις ξυπνήσετε, πλύνετε το πρόσωπό σας με άφθονο παγωμένο νερό. Αν θέλετε κάτι πιο δραστικό, τότε τυλίξτε ένα παγάκι σε μία πετσέτα και βάλτε το εναλλάξ σε κάθε μάτι για 20-25 δευτερόλεπτα.

3.Κάντε καλό μασάζ με την κρέμα ματιών σας. Μην ασκήσετε πίεση στην περιοχή αλλά κάντε ταμποναριστά κινήσεις. Προσπαθήστε να απλώσετε μεγάλη ποσότητα στο χέρι σας και να κάνετε κυκλικές κινήσεις γύρω από αυτό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT