Lupita Nyong’o: Πώς αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα;

Lupita Nyong’o: Πώς αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα;

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπήρξε βοηθός παραγωγής, ηθοποιός σε μια κενυάτικη τηλεοπτική σειρά και σκηνοθέτις. Η Lupita Nyong’o τέλειωσε τις σπουδές της στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την υποκριτική πριν ξεκινήσει να δουλεύει στη βιομηχανία του θεάματος. Στα 30 της χρόνια έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία του Steve McQueen ’12 Years a Slave’ και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού και των κριτικών, ένα Oscar και αμέτρητα άλλα βραβεία. Το ταλέντο της αλλά και η κομψότητά της στο κόκκινο χαλί την έφεραν στο επίκεντρο της προσοχής των μίντια που την εκτόξευσαν στην A-List του Hollywood.

Η δημοσιότητα ήρθε ξαφνικά στην Lupita που πλέον στα 31 της χρόνια προσπαθεί να συνηθίσει το γεγονός ότι την αναγνωρίζουν στον δρόμο ενώ παράλληλα απολαμβάνει τις πολλές επαγγελματικές προτάσεις που έχει. Ενόψει του ρόλου της στη νέα ταινία Star Wars, η ηθοποιός μίλησε στο αμερικάνικο περιοδικό Lucky για τον κόσμο του Hollywood που είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν που μεγάλωσε. «Είναι περίεργη» λέει η νεαρή ηθοποιός για τη δημοσιότητα και εξηγεί πως «αυτό που δεν είναι διασκεδαστικό είναι πως όταν δεν αισθάνομαι διάσημη, εξακολουθώ να είμαι». Τέτοιες στιγμές είναι, όπως περιγράφει, όταν «βρίσκομαι στο Manhattan και πρέπει να μπω σε μια καφετέρια για να πάω στην τουαλέτα, αλλά όλοι με αναγνωρίζουν στην ουρά».

Η Lupita δεν μεγάλωσε στο Beverly Hills ούτε πίστευε ποτέ ότι μια μέρα θα γίνει διάσημη. Αντίθετα μεγάλωσε σε ένα αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον με την μητέρα της να μην της επιτρέπει καν να φορέσει μακιγιάζ. «Η μητέρα μου δεν έχει μακιγιαριστεί ποτέ, ούτε καν για να πάει σε ένα γάμο», εξομολογήθηκε η ηθοποιός που πρόσφατα ανέβασε στη σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία της μαμάς της όπου φαίνεται το πόσο πολύ μοιάζουν. «Ήταν δύσκολο για μένα ως έφηβη να καταλάβω τις απόψεις της μητέρας μου. Εγώ απλά ήθελα να πειραματιστώ», είπε η Lupita που πλέον θεωρείται fashion icon.

Μεγαλώνοντας με τα σωστά πρότυπα, όμως, η Lupita παραδέχεται ότι μόνο θετικές επιρροές είχε στον χαρακτήρα της αφού κατάφερε να εκτιμήσει τη φυσική ομορφιά: «Σήμερα μπορώ να κοιταχτώ στον καθρέφτη χωρίς να φοράω μακιγιάζ και να αγαπώ τον εαυτό μου». Η ηθοποιός θαυμάζει την μητέρα της και εύχεται να καταφέρει να γίνει μια μέρα σαν εκείνη. Ως ηθοποιός, γυναίκα και πλέον πρότυπο για πολλές γυναίκες προσπαθεί να είναι ειλικρινής και να εκπέμπει θετικά μηνύματα. Όπως, άλλωστε, αποδεικνύει τόσο το δημόσιο προφίλ της όσο και η παρουσία της στα social media, η Lupita προωθεί όπως λέει «μόνο όσα με κάνουν να χαμογελώ, να γελώ και να σκέφτομαι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT