Τα Δωρεάν της Εβδομάδας

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Τετάρτη 18.2

Η ομαδική έκθεση «Upskirt» παρουσιάζεται έως τις 18 Μαρτίου στην αίθουσα τέχνης Blender Gallery. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Κωνσταντίνος Μπερδεκλής, Κώστας Σπανάκης και Αγγελική Ερήμου.

Ζησιμοπούλου 4, Γλυφάδα, τηλ. 213-02.80.597

Πέμπτη 19.2

Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Στράτου Καλαφάτη «Αθως, τα χρώματα της πίστης» (φωτ.) διοργανώνει το Μορφωτικό Ιδρυμα Εθνικής Τραπέζης στο Μέγαρο Εϋνάρδου. Στις 8 μ.μ.  Αγ. Κωνσταντίνου 20 & Μενάνδρου

ΘΕΑΤΡΟ

Κυριακή 15.2

Ολοκληρώνεται η έκθεση/εγκατάσταση «Προμαχώνες» της Βένιας Δημητρακοπούλου στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη με τη θεατρική παράσταση «Το νεκρό σπίτι» του Γιάννη Ρίτσου. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Σκεύα και ερμηνεύει η Αγγελική Παπαθεμελή. Στις 7 μ.μ.  Πειραιώς 138

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κυριακή 15.2

Η Κοινότητα της Σχολής Μωραΐτη μαζί με είκοσι πέντε κοινωφελείς οργανώσεις πραγματοποιούν αφιέρωμα στον άνθρωπο και στις ανθρώπινες αξίες με στόχο την ανάδειξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Η γιορτή με τίτλο «Human Being Human» θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Αγ. Δημητρίου & Παπαναστασίου, Π. Ψυχικό

Πέμπτη 19.2

Συνεχίζεται ο κύκλος των ποιητικών συναντήσεων «Με τα λόγια (γίνεται)» στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης, με τη Μαρία Λαϊνά και τον Θοδωρή Ρακόπουλο να διαβάζουν ποίηση. Στις 7.30 μ.μ.

Μασσαλίας 22, Κολωνάκι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT