18 παλτό για στιλάτες χειμερινές εμφανίσεις

18 παλτό για στιλάτες χειμερινές εμφανίσεις

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρωί που ανοίγετε τη ντουλάπα σας για να βρείτε τα ρούχα που θα φορέσετε, θέλετε να διαλέξετε τα πιο ζεστά, χοντρά, μάλλινα και στο τέλος να τυλιχτείτε με το κουβερτάκι σας. Αυτό όμως σίγουρα δεν θα είναι ένα look με στιλ. Η ερώτηση βέβαια είναι, αν μας νοιάζει ιδιαίτερα η κομψότητα και η θηλυκότητά μας τις μέρες που το θερμόμετρο δείχνει μονοψήφιες θερμοκρασίες. Μία απάντηση του τύπου “προτιμώ να μην κρυώνω από το να έχω στιλ” αν και θα ήταν αναμενόμενη, δεν είναι η επικρατέστερη, καθώς μία μοντέρνα street εμφάνιση είναι αυτό που οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούμε.

Φυσικά, υπάρχει τρόπος για να το πετύχουμε και δεν είναι άλλος από τα στιλάτα πανωφόρια. Γεωμετρικά σχέδια, έντονα χρώματα, διχρωμίες ή κλασικά μοτίβα στο παλτό σας αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ακόμη και το πιο ουδέτερο σύνολό σας.

Συνδυάστε το total black outfit σας με ένα χρωματιστό παλτό για να σπάσετε τη μονοτονία, ενώ μία καλή ιδέα είναι να δημιουργήσετε ένα mix and match look με διαφορετικά patterns σε πουλόβερ, πουκάμισο και παλτό.

Δείτε εδώ 18 παλτό με χρώμα και prints για τις καθημερινές εμφανίσεις σας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT