Προτάσεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Το λαμπρό άστρο των Μαθηματικών

Γιος ενός Ρώσου αναρχικού και μιας Γερμανίδας ακτιβίστριας, ο Αλεξάντερ Γκρόθεντικ πέρασε τα παιδικά του χρόνια ανάμεσα σε οικοτροφεία και στρατόπεδα συγκεντρώσεως. Αυτό δεν τον εμπόδισε να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους μαθηματικούς του εικοστού αιώνα. Απόψε, η ομάδα «Θαλής + Φίλοι» θυμάται τον Αλεξάντερ Γκρόθεντικ, με ομιλητές τον Απόστολο Δοξιάδη και τον Τεύκρο Μιχαηλίδη. Μπενάκη Οδού Πειραιώς 138, 7 μ.μ.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

«Ηρακλής – Η αληθινή ιστορία» στο Olvio

Είναι μια από τις πιο αξιόλογες θεατρικές ομάδες που παρουσιάζουν έργα για παιδιά. Ο λόγος για το «Πεδίο Τέχνης» και την παράστασή τους «Ηρακλής η αληθινή ιστορία», που κλείνει τον κύκλο της την ερχόμενη εβδομάδα (22/2) στο θέατρο Olvio. Το κείμενο είναι της Ανδρης Θεοδότου και η σκηνοθεσία του Δημήτρη Δεγαΐτη, ιδρυτών της ομάδας. Αυτοσχεδιασμός και σωματικό θέατρο σε μια διαφορετική προσέγγιση της μυθολογίας. Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας, τηλ. 21034.14.118.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT