Fashion tips για άνετα total denim looks

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λατρεύετε το boyfriend τζιν σας και νιώθετε πως είναι το πιο άνετο παντελόνι που έχεις στη ντουλάπα σας. Χωρίς αμφιβολία, ένα denim σε πιο φαρδιά γραμμή είναι ιδανικό για τις casual εμφανίσεις σας και έχει σίγουρα στιλ. Τι θα λέγατε, λοιπόν, να το συνδυάζατε με τζιν πουκάμισο για να δημιουργήσερε ένα μοντέρνο total denim look για την πρωινή βόλτα σας;

Αν μέχρι τώρα δεν το είχατε τολμήσει γιατί πίστευατε πως είναι υπερβολικό, μάλλον πρέπει να πάρετε ιδέες από τα stylish outfits των celebritites, όπως η Heidi Klum που σε μια πρωινή της εμφάνιση συνδύασε ένα ανοιχτόχρωμο boyfriend denim με ένα πιο σκούρο τζιν πουκάμισο. Η όμορφη παρουσιάστρια πέτυχε μία στιλάτη casual εμφάνιση, που ολοκλήρωσε με sneakers και τσάντα χιαστί.

Με άνετα και μοντέρνα κομμάτια μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε κι εσείς ένα look για πρωί και απόγευμα χωρίς ιδιαίτερο κόπο, μα πάνω από όλα χωρίς να χάσετε πολύ χρόνο μπροστά στη ντουλάπα σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT