Βρήκα επιτέλους τον τρόπο για να τα προλαβαίνω όλα μέσα στη μέρα!

Βρήκα επιτέλους τον τρόπο για να τα προλαβαίνω όλα μέσα στη μέρα!

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και 26 ώρες να είχε η μέρα πάλι δεν θα προλάβαινες να κάνεις όσα ήθελες. Και 28 και 30… Μπορεί στις 32 κάτι να γινόταν.

Κάθε βράδυ παίρνεις στα χέρια σου την ατζέντα σου, κυκλώνεις με έναν κόκκινο μαρκαδόρο την ημερομηνία της επόμενης μέρας και καθαρογράφεις το πρόγραμμά σου. Δουλειά, γυμναστήριο, σούπερ-μάρκετ, καφές με την αδερφή σου, επαγγελματική υποχρέωση, καθαριστήριο, σεμινάριο, ύπνος και πάλι απ’ την αρχή. Με άλλη σειρά, άλλες δραστηριότητες, αλλά πάλι με τις 24 ώρες που ποτέ δεν είναι αρκετές. Φυσικά, όταν προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα έχεις σημειώσει μέσα στη μέρα, θέλεις να κάνεις party, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετά συχνό. Έτσι λοιπόν, βρίσκεσαι πάντα να πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στα επαγγελματικά -ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις- και την κοινωνική σου ζωή και καταλήγεις να ακυρώνεις κάθε φορά το φαγητό με τη μαμά σου, τα ψώνια με την κολλητή σου, για να προλάβεις το event μετά το γραφείο και το απογευματινό meeting που θα συμπέσει με την ώρα της yoga.

Είσαι μόνο 32, δεν είσαι παντρεμένη, δεν έχεις παιδιά, αλλά σκύλο και το μόνο που τριγυρίζει στο μυαλό σου είναι πώς θα βρεις τρόπο να τα προλαβαίνεις όλα. Την ίδια στιγμή ακούς πάλι στο μυαλό σου μια φωνούλα που λέει το κλασικό “Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο”! Δηλαδή αν έχω τρόπο, θα κοιμάμαι ένα κανονικό 8ωρο, θα βλέπω τους φίλους μου, θα βγαίνω βόλτες με το αγόρι μου και θα χουζουρεύω κάτω από το πάπλωμα τα κυριακάτικα πρωινά;

Κι όμως γίνεται, αρκεί να φτιάξεις το σωστό πρόγραμμα και να ακολουθείς πιστά τη λίστα που θα βρεις παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT