Gadgets

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

DELL

«Υβριδικός» φορητός υπολογιστής

Υψηλή παραγωγικότητα και ευελιξία στη χρήση συνδυάζει ο επαγγελματικός «υβριδικός» φορητός υπολογιστής Latitude 13 7000 της Dell, ο οποίος διαθέτει αποσπώμενο πληκτρολόγιο ώστε με μία κίνηση να μετατρέπεται από ελαφρύ ultrabook σε tablet. Χάρις στον επεξεργαστή του Intel Core M, εξασφαλίζει ικανοποιητικές επιδόσεις, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται ανεμιστήρα, κάτι που έχει θετική επίπτωση στο πάχος του μηχανήματος. Ο νέος Latitude έρχεται επίσης με οθόνη αφής 13,3 ιντσών, μνήμη RAM έως 8 GB, σκληρό δίσκο SSD μέχρι 512 GB και πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό.

MICROSOFT

Smartphone με 89 και 99 ευρώ

Τα Lumia 435 και Lumia 532 είναι τα δύο νεότερα οικονομικά smartphone της Microsoft, τα οποία αναμένονται αυτό τον μήνα στην Ελλάδα, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 89 και 99 ευρώ αντίστοιχα. Τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τα Windows Phone 8.1, ενώ θα διατεθούν σε εκδόσεις με υποδοχή για δύο κάρτες SIM. Το Lumia 435 διαθέτει επίσης διπύρηνο επεξεργαστή, RAM 1 GB και οθόνη 4’’ με ανάλυση 480 x 800 pixel. Το Lumia 532 ενσωματώνει οθόνη ίδιου μεγέθους και ανάλυσης, με τετραπύρηνο όμως επεξεργαστή και κύρια κάμερα μεγαλύτερης ανάλυσης, 5 Megapixel.

D-LINK

Ανιχνευτής μέσω κινητού

Ενας «έξυπνος» ανιχνευτής κίνησης συγκαταλέγεται στις συσκευές με τις οποίες η D-Link εμπλούτισε πρόσφατα τα προϊόντα οικιακού αυτοματισμού που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα. Ο mydlink Z-Wave Motion Sensor λειτουργεί με μπαταρία για εύκολη τοποθέτηση, ενώ μπορεί να «επικοινωνεί» με το smartphone ή tablet του χρήστη (είτε με λειτουργικό iOS είτε Android), για να τον ειδοποιεί κάθε φορά που θα ανιχνεύσει κίνηση στο σπίτι.

TOSHIBA

Φορητός σκληρός με καινοτομίες

Με χωρητικότητα έως 2 ΤΒ, ο φορητός εξωτερικός σκληρός δίσκος Canvio Connect II της Toshiba επιτρέπει στον κάτοχό του να έχει πρόσβαση μέσω Wi-Fi στα αποθηκευμένα αρχεία, από το PC, το tablet ή το smartphone του. Επιπλέον, η Toshiba παρέχει με τον Canvio Connect II 10 GB δωρεάν αποθήκευσης στο cloud, ώστε με το πάτημα ενός πλήκτρου να μπορεί κανείς να «ανεβάσει» κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο και μουσική σε έναν «εικονικό» ιντερνετικό δίσκο, για να μπορεί τον «ακολουθούν» ανά πάσα στιγμή, σε οποιοδήποτε μηχάνημα χρησιμοποιεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή