Ξέρεις τη δίαιτα “η νυν του πρώην”;

Ξέρεις τη δίαιτα “η νυν του πρώην”;

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Χάλια είναι παιδί μου, μην το συζητάς. Εσύ είσαι η Bellucci μπροστά της»

Θα μου πεις εύλογα: Τι σε νοιάζει; Αφού δεν είσαι πια μαζί του, ας είναι με όποια θέλει. Όλα τα υπόλοιπα είναι κατινιές. Αφού βέβαια κλάψεις, αφού τον ξεπεράσεις κι αφού βρεις κάτι άλλο να ασχολείσαι, μια περιέργεια την έχεις: Πώς είναι η νυν του πρώην; Είναι πιο όμορφη, είναι πιο αδύνατη, είναι πιο μικρή; Είναι όλα αυτά μαζί; Κι η φίλη σου πάντα- καλά να είναι-βρίσκει μόνο αρνητικά στην εμφάνισή της και στον χαρακτήρα της-χωρίς να την ξέρει συνήθως- για να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

Δεν θυμάμαι ούτε μια φίλη μου που να χώρισε και να μην ζήτησε την γνώμη μου για την καινούρια κοπέλα του πρώην της. Πάντα με ενοχή και πάντα συμπληρώνοντας «είμαι πολύ κατίνα που σε ρωτάω, ε;». Όλες νοιάζονται κι όλες το καταλαβαίνουν. Όταν είχα γνωρίσει την πρώην του νυν μου-πολύ συμπαθητική κοπέλα- για μερικά δευτερόλεπτα σκέφτηκα «εγώ την κοιτάω να δω τι είχε αυτός πριν από εμένα και εκείνη μετράει πόσα κιλά είμαι». Και μετά (ευτυχώς) δεν το ξανασκέφτηκα ποτέ.

Τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα, βέβαια, όταν ο πρώην σου σε χωρίζει για μια άλλη. Την είχα γνωρίσει κάποια στιγμή αλλά δεν θυμόμουν ακριβώς πως είναι. Φορούσε εκείνα τα ρούχα που δεν διαγράφουν το σώμα και δεν καταλαβαίνεις ακριβώς αν είναι κανονική ή παχιά. Συμπαθητικό πρόσωπο, αδιάφορη κοπέλα. Μέχρι που έγινε η κοπέλα του. Ένα μήνα μετά τον χωρισμό, έμαθα ότι είναι μαζί από την μέρα που με άφησε. Ο Ντινάκος, ένας φίλος μου που κατά τ’άλλα είναι ο πιο διακριτικός άνθρωπος στον κόσμο, με πέτυχε στον δρόμο και μου είπε «Τους είδα». Δεν ρώτησα τίποτα αλλά συνέχισε: «Ήταν στα Ικέα και ψώνιζαν. Μα καλά πόσο χοντρή είναι αυτή; Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν η μάνα του».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT