Σηκώνει μανίκια με στόχο την ανασύνταξη ο Μαρκαριάν

Σηκώνει μανίκια με στόχο την ανασύνταξη ο Μαρκαριάν

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δουλειά πιάνει από σήμερα ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο νέος προπονητής της εθνικής μας ομάδας έρχεται το μεσημέρι στην Ελλάδα μαζί με τον συνεργάτη του, Ρόλαντ Μαρσενάρο και τις επόμενες ημέρες η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα κάνει την επίσημη παρουσίασή του.

Μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης της Ουρουγουάης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με την εθνική Ελλάδας: «Ο οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει πως αυτή η πρόταση ήταν μια μεγάλη πρόκληση. Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αυτή τη στιγμή οι προσδοκίες έχουν πέσει αρκετά, δεν υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και ελπίδα. Ομως  θέλουμε όλη  αυτή  την  κατάσταση  να την αλλάξουμε», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην El Pais της Ουρουγουάης.

Πρόσθεσε ότι φιλοδοξεί να καθοδηγήσει την εθνική Ελλάδας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 και έκανε μία σύγκριση με τις αντίστοιχες διοργανώσεις στη Λατινική Αμερική: «Οι διοργανώσεις αυτές στην Ευρώπη είναι περισσότερο υγιείς από αυτές που διοργανώνονται στη Λατινική Αμερική», υποστήριξε και έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Καραγκούνη.

Στο μεταξύ, με χθεσινές δηλώσεις του ο Κώστας Κατσουράνης υποστήριξε πως ελπίζει να ανοίξει ξανά η πόρτα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τον ίδιο: «Κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα η ομάδα, κάνει την τελευταία προσπάθειά της. Παλεύει για ένα θαύμα, θα δείξει η πορεία αν μπορεί να σωθεί η κατάσταση. Εννοείται πως θα το κάνω αυτό, είναι δεδομένο. Αν έρθει πρόσκληση, με μεγάλη χαρά θα την κάνω αποδεκτή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT