Ξεκινούν εκ νέου τα δρομολόγια Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Ραβέννα

Ξεκινούν εκ νέου τα δρομολόγια Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Ραβέννα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην επαναφορά της θαλάσσιας σύνδεσης Πάτρας – Ηγουμενίτσας – Ραβέννας προχωρά από τη Δευτέρα ο όμιλος Grimaldi, καθώς ξεκινούν εκ νέου τα σχετικά δρομολόγια μέσω του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Catania», ιταλικής σημαίας με έτος ναυπήγησης το 2003. Το πλοίο έχει μήκος 186 μέτρα και ολική χωρητικότητα 26.000 τόνων. Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει 1.000 επιβάτες και 170 αυτοκίνητα, αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 23 κόμβων και διαθέτει συνολικά 93 καμπίνες.

Οι αναχωρήσεις από τη Ραβέννα θα είναι κάθε Τετάρτη στις 12.00 και Σάββατο στις 23.00, με άφιξη στην Ηγουμενίτσα αντίστοιχα την Πέμπτη στις 15.00 και τη Δευτέρα στις 02.00 και Πάτρα την Πέμπτη στις 21.00 και τη Δευτέρα στις 10.00. Εκτός από τη γραμμή που συνδέει τη Ραβέννα με την Ελλάδα, το Catania κάθε Σάββατο θα εξυπηρετεί και το λιμάνι της Τεργέστης. Η ώρα αναχώρησης είναι προγραμματισμένη στη 01.00 με άφιξη στην Ηγουμενίτσα τη Δευτέρα στις 02.00 και στην Πάτρα, τη Δευτέρα στις 11.00 Αυτή η γραμμή προστίθεται στις δύο υφιστάμενες αναχωρήσεις που προσφέρει κάθε Τετάρτη και Πέμπτη η Minoan Lines, θυγατρική του ομίλου Grimaldi.

Συνολικά, ο όμιλος θα προσφέρει τρεις εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από/προς τη Βόρεια-Aνατολική Ιταλία (Τεργέστη), δύο αναχωρήσεις από/προς τη Βόρεια-Κεντρική Ιταλία (Ραβέννα), έξι αναχωρήσεις από/προς την Κεντρική Ιταλία (Ανκόνα) και καθημερινές αναχωρήσεις από/προς τη Νότια Ιταλία (Μπρίντιζι).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT