Πίεση ψηλά και κόσμια εξέδρα θέλει ο ΠΑΟ

Πίεση ψηλά και κόσμια εξέδρα θέλει ο ΠΑΟ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πίεση από ψηλά και γρήγορος ρυθμός είναι δύο στοιχεία που θέλει να δει και να αξιοποιήσει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου την ερχόμενη Κυριακή, με στόχο να ελέγξει καλύτερα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε αυτά τα δύο στοιχεία βασίστηκαν οι «πράσινοι» για να αλλάξουν θεαματικά προς το καλύτερο το αγωνιστικό τους πρόσωπο στο δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου και η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα τα έχουν ξαναβάλει στο παιχνίδι τους, μετά ένα διάστημα αστάθειας στο ξεκίνημα της περιόδου. Συν τοις άλλοις, ο 42χρονος προπονητής θέλει να εκμεταλλευθεί την κόπωση του Ολυμπιακού από τα συνεχόμενα παιχνίδια με τελευταίο το αυριανό του στην Ουκρανία. Θα επιδιώξει να μην του δώσει χώρο, όπως έκανε στον αγώνα του α΄ γύρου, αλλά να επιβάλει η ομάδα του ένα γρήγορο τέμπο που θα δυσκολευτούν να ακολουθήσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Πέρα από τον Αναστασίου, τη δική της προεργασία για το ντέρμπι της Κυριακής κάνει και η διοίκηση του Παναθηναϊκού, με «στοίχημα» τη διεξαγωγή ενός αγώνα χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο από την πλευρά των οπαδών της ομάδας. Υπάρχουν καθημερινές επαφές της με εκπροσώπους των οργανωμένων και θα γίνει από την πλευρά της ό,τι καλύτερο για να διεξαχθεί το παιχνίδι σε συνθήκες παρόμοιες με αυτές των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

• Ρεπό έδωσε χθες ο Αναστασίου στους παίκτες του για να αποφορτιστούν. Οι προπονήσεις ενόψει ντέρμπι επαναρχίζουν σήμερα, με μοναδικό μη διαθέσιμο τον Μπαϊράμι, ο οποίος βρίσκεται με άδεια της ομάδας στη Σουηδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT