Μισή πρόκριση η Ρεάλ, προβάδισμα για Πόρτο

Μισή πρόκριση η Ρεάλ, προβάδισμα για Πόρτο

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εύκολη νίκη της «βασίλισσας» επί της Σάλκε στη Γερμανία – Ανώτερη αλλά άτυχη η Πόρτο με τη Βασιλεία.

Η Ρεάλ με τη νίκη της επί της Σάλκε στη Γερμανία με 0-2, ουσιαστικά εξασφάλισε την παρουσία της στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και η Πόρτο πήρε σημαντικό προβάδισμα μετά το 1-1 που απέσπασε στην Ελβετία από τη Βασιλεία.

Στο Γκελσενκίρχεν, η Ρεάλ έπαιξε όσο ακριβώς χρειαζόταν για να φύγει με την πολύτιμη νίκη. Η κεφαλιά του Ρονάλντο στο 26΄ άνοιξε τον δρόμο και το καταπληκτικό γκολ του Μαρσέλο στο 79΄ «κλείδωσε» από το πρώτο ματς την πρόκριση.

ΣΑΛΚΕ: Βέλενροϊτερ, Χέβεντες, Αόγκο, Ουτσίντα, Νάστασιτς, Μάτιπ, Μπόατενγκ, Χέγκερ (80΄ Μέιερ), Νοϊστέντερ (57΄ Κίρχοφ), Τσούπο-Μοτίνγκ, Χούντελααρ (33΄ Πλάτε).

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Καρβαχάλ (82΄ Αρμπελόα), Κρόος, Μπέιλ, Λούκας Σίλβα, Ισκο (85΄ Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο, Μπενζεμά (78΄ Τσιτσαρίτο).

Στην Ελβετία, η Πόρτο ήταν καλύτερη και κατάφερε να ισοφαρίσει το γρήγορο γκολ της Βασιλείας (11΄ Γκονζάλες) με πέναλτι του Ντανίλο (79΄).

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Βάτσλικ, Σάμουελ, Σούχι, Σάφαρι, Ζουφί, Φ. Φράι, Ελνενί, Τζάκα, Στρέλερ (63΄ Εμπολό), Γκασί (83΄ Χαμουντί), Γκονζάλες (25΄ Κάλλα).

ΠΟΡΤΟ: Φαμπιάνο, Ντανίλο, Μαϊκόν, Μαρκάνο, Αλεξ Σάντρο, Κασεμίρο, Μπραχίμι (61΄ Κουαρέσμα), Χερέρα, Ολιβερ Τόρες (68΄ Νέβες), Τζάκσον Μαρτίνες, Τέγιο (81΄ Κουιντέρο).

Βαριά σκιά στο επιτυχημένο πέρασμα της Τσέλσι από το Παρίσι προχθές έριξε η ρατσιστική επίθεση οπαδών των Λονδρέζων στο μετρό της γαλλικής πρωτεύουσας. Μια ομάδα οπαδών των «Μπλε» πέταξε δύο φορές έξω από ένα βαγόνι έναν Γάλλο αφρικανικής καταγωγής, φωνάζοντας «είμαστε ρατσιστές και έτσι μας αρέσει». Η βρετανική αστυνομία δήλωσε πρόθυμη να συνεργαστεί με τη γαλλική για τη σύλληψη των οπαδών, ζητώντας ήδη την παροχή πληροφοριών από όποιον γνωρίζει κάτι, ενώ τον αποτροπιασμό τους εξέφρασαν τόσο η Τσέλσι και η FIFA όσο και ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT