«Χρέος η προστασία της Λεωφόρου»

«Χρέος η προστασία της Λεωφόρου»

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τα θλιβερά γεγονότα στο Γεντί Κουλέ να είναι ακόμα πολύ νωπά και να αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για να κυλήσουν όλα ομαλώς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Αν και η Λεωφόρος είναι ένα «δύσκολο» γήπεδο λόγω της μικρής απόστασης των εξεδρών από τον αγωνιστικό χώρο και της παλαιότητάς της που δεν επιτρέπει πιο σύγχρονη οργάνωση σε θέματα ασφαλείας, οι «πράσινοι» θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μη δημιουργηθούν προβλήματα πριν, στη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Υπάρχει στενή συνεργασία με την αστυνομία και έχουν ήδη γίνει επαφές με τους επικεφαλής των οργανωμένων με ζητούμενο τη συνεργασία τους για τον έλεγχο της εξέδρας των πιο φανατικών οπαδών, ενώ αναμένεται να συναντηθεί μαζί τους και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ενδεικτική των προθέσεων της ΠΑΕ είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, με την οποία ζητεί να μη συμβεί το παραμικρό που θα μπορούσε να βλάψει την ομάδα: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο για τη δίψα που δείχνει να συμπαρασταθεί στην αγαπημένη του ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο “εξαφάνισε” τα εισιτήρια του κυριακάτικου ντέρμπι. Παράλληλα, δεν ξεχνάμε πως σε μια πολύ κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος, χρέος ΟΛΩΝ είναι η προστασία της Λεωφόρου μας απ’ οτιδήποτε μπορεί να τη βλάψει. Δημιουργούμε τη γνωστή ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ατμόσφαιρα, σπρώχνουμε το τριφύλλι προς τη νίκη, δεν απαντάμε σε καμία πρόκληση».

• Με διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα υποδέχθηκε τους παίκτες του ο Γιάννης Αναστασίου στο «Γ. Καλαφάτης», μετά το ρεπό της Τρίτης. Πλην του Μπαϊράμι που βρίσκεται στη Σουηδία και του Μπερίσα ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο 42χρονος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT