Διοικητικές αλλαγές στον όμιλο Vivartia

Διοικητικές αλλαγές στον όμιλο Vivartia

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο κ. Παναγιώτης Θρουβάλας αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της Vivartia μετά την παραίτηση του κ. Ι. Αρτινού από τη θέση αυτή, παραίτηση που σύμφωνα με ανακοίνωση της Marfin Investment Group, στην οποία ανήκει η Vivartia, υπεβλήθη για προσωπικούς λόγους. Σημειώνεται ότι ο κ. Αρτινός παραιτήθηκε και από τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της MIG, καθώς και από τις λοιπές θέσεις που κατείχε στα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών της MIG.

Καθήκοντα μη εκτελεστικού προέδρου του διοικητικού συμβουλίου  της  Vivartia  αναλαμβάνει  ο κ. Α. Βγενόπουλος και  εκτελεστικού  αντιπροέδρου ο κ. Ε. Μπουλούτας. Ταυτόχρονα, η κ. Α. Σουβατζόγλου αναλαμβάνει τα καθήκοντα της προέδρου των θυγατρικών εταιρειών του κλάδου εστίασης Goody’s A.E. και Everest A.E. Κατόπιν των ανωτέρω, το διοικητικό συμβούλιο της Vivartia ανασυγκροτήθηκε ως ακολούθως: Α. Βγενόπουλος, μη εκτελεστικός πρόεδρος, Ε. Μπουλούτας, αντιπρόεδρος, Π. Θρουβάλας, διευθύνων σύμβουλος, Α. Σουβατζόγλου, Τσ. Βίβιεν, Μ. Φόρος και Α. Εδιπίδης, μέλη. Στη Δέλτα Τρόφιμα Α.Ε. και στην Μπάρμπα Στάθης Α.Ε. πρόεδρος είναι ο κ. Ε. Μπουλούτας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT