Τι κάνεις τελικά όταν όλα πάνε στραβά;

Τι κάνεις τελικά όταν όλα πάνε στραβά;

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν οι καλές μέρες, αλλά -δεν την γλίτωσες- υπάρχουν και οι κακές. Ξέρεις, εκείνες που είναι ανάποδες από τη στιγμή που δεν θα ακούσεις το πρωί το ξυπνητήρι και θα τρέχεις σαν τρελή να προλάβεις να ετοιμαστείς, που θα χυθεί ο χυμός πορτοκάλι πάνω στο ένα και μοναδικό πουκάμισο που πρόλαβες να σιδερώσεις το προηγούμενο βράδυ, οι μέρες που έξω μπορεί να έχει ήλιο, αλλά πάνω από το κεφάλι σου υπάρχει ένα συννεφάκι γεμάτο χοντρές στάλες και σιγά-σιγά πέφτουν πάνω σου. Είναι οι ίδιες μέρες με εκείνες που έχεις αργήσει στη δουλειά, αλλά το λεωφορείο αργεί πιο πολύ απ’ ότι συνήθως και όλα τα ταξί που περνάνε από τον δρόμο σου είναι γεμάτα.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, που όλα πέφτουν πάνω στο κεφάλι σου προσπαθείς να είσαι ψύχραιμη, αλλά δεν τα καταφέρνεις και πανικοβάλλεσαι ακόμη περισσότερο. Το ένα φέρνει το άλλο και οι στιγμές αναποδιάς σε χτυπάνε ασταμάτητα. Δεν βρίσκεις θέμα για τη στήλη σου, ακούς τη μία παρατήρηση μετά την άλλην, σου σπάει το τακούνι, πέφτει στο πάτωμα το ταπεράκι με το φαγητό σου, θέλεις και άλλα;

Το πιο εύκολο είναι να κάτσεις να σκάσεις, αλλά μπορείς να κάνεις κι αλλιώς. Οι κακές μέρες υπάρχουν για να εκτιμάς ακόμη περισσότερο τις καλές. Επιπλέον, μπορείς να ανακαλύψεις πέντε εύκολους τρόπους που θα σε κάνουν να νιώσεις λίγο καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT