Τσάμπιονς Λιγκ: Σπουδαία Μονακό βλέπει οκτάδα

Τσάμπιονς Λιγκ: Σπουδαία Μονακό βλέπει οκτάδα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γερές βάσεις για την πρόκρισή της στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ έβαλε χθες η Μονακό, η οποία επικράτησε με 1-3 της Αρσεναλ στο Λονδίνο. Προβάδισμα πήρε και η Μπάγερ Λεβερκούζεν που νίκησε με 1-0 τη φιναλίστ της διοργάνωσης Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με γκολ του Κοντογκμπιά στο 38΄ και του Μπερμπάτοφ στο 53΄, η Μονακό πήρε το προβάδισμα, με την Αρσεναλ να μειώνει στο 90΄ με τον Τσάμπερλεϊν και να… νομίζει ότι μένει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ωστόσο, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καράσκο, σε αντεπίθεση, σημείωσε το εμφατικό 1-3.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Oσπίνα, Γκιμπς, Μερτερσάκερ, Κονσιελνί, Μπεγιερίν, Οζίλ, Σάντι Καθόρλα (82΄ Ροσίτσκι), Κοκλέν (68΄ Τσάμπερλεϊν), Ζιρού (60΄ Γουόλκοτ), Αλέξις Σάντσεζ, Γουέλμπεκ.

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Αμπντενούρ, Γουάλας, Ελντερσον, Τουρέ, Ντιράρ (82΄ Κουρζάβα), Ζοάο Μουτίνιο, Κοντογκμπιά, Μπερμπάτοφ (75΄ Καράσκο), Μαρσιάλ (84΄ Μπερνάρντο).

Στο Λεβερκούζεν, η γηπεδούχος Μπάγερ, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στη σύνθεσή της, εκμεταλλεύτηκε τη νευρικότητα των Ισπανών και με γκολ του Τσαλχάνογλου (57΄) έβαλε ένα λιθαράκι πρόκρισης. Η Ατλέτικο έμεινε και με 10 παίκτες στο 77΄ λόγω αποβολής του Τιάγκο.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Σπάχιτς, Παπαδόπουλος, Βέντελ, Κάστρο, Μπέντερ (68΄ Ρόλφες), Τσαλχάνογλου (87΄ Μπραντ), Σον Μιν, Μπεραλαμπί, Ντρμιτς (80΄ Κίσλινγκ).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Γκοντίν, Σικέιρα (38΄ Γκάμεθ), Χουανφράν, Μιράντα, Τιάγκο, Γκριζμάν, Τουράν (64΄ Τόρες), Γκάμπι, Σαούλ (42΄ Ραούλ Γκαρθία), Μάντζουκιτς.

Στη Βαρκελώνη κυριαρχεί η ικανοποίηση από τη σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία προχθές, με το πρόσωπο της βραδιάς να είναι ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός στην επιστροφή του στην Αγγλία, μετά τη μεταγραφή του από τη Λίβερπουλ, σκόραρε δύο φορές και οι Αγγλοι ακόμη δεν έχουν ξεχάσει τα δύο τέρματα που σκόραρε επί της Αγγλίας στο Μουντιάλ. Οσο για το χαμένο πέναλτι του Μέσι, η Μπαρτσελόνα διαμήνυσε ότι ο Αργεντινός θα παραμείνει η πρώτη επιλογή στις εκτελέσεις πέναλτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT