Γιατί η Cameron Diaz αποφάσισε να απέχει από τα social media;

Γιατί η Cameron Diaz αποφάσισε να απέχει από τα social media;

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Emma Stone, η Adele αλλά και άλλες νεαρές σταρ όπως η Iggy Azalea και η Emma Roberts αποφάσισαν κάποια στιγμή να κλείσουν τους λογαριασμούς τους στα social media. Σε μια περίοδο που αν δεν έχεις Twitter ή Facebook απλά δεν ‘υπάρχεις’, οι celebrities κάνουν το πρώτο βήμα για να αποδείξουν ότι η ματαιότητα μιας καλής selfie ή ενός εύστροφου post, όχι μόνο δεν φέρνει την επιβεβαίωση που όλοι μας ψάχνουμε σε ένα like αλλά μπορεί να δημιουργήσει διάφορες εμμονές και να προκαλέσεις άσχημες επιπτώσεις στην ψυχολογία μας. Η Cameron Diaz είναι ακόμα μια διάσημη σταρ που παρά το γεγονός ότι έχει χρησιμοποιήσει τα social media για να προωθήσει τη δουλειά της, αποφάσισε να απέχει από αυτά.

Όπως δηλώνει σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που έδωσε στο βρετανικό Cosmopolitan, η ηθοποιός δεν βρίσκει πια νόημα στα social media παρά το γεγονός ότι το 2014 άνοιξε λογαριασμούς στο Twitter, το Instagram και το Facebook για να προωθήσει την ταινία της ‘The Other Woman’ και το νέο της βιβλίο ‘The Body Book’. Όπως είπε, η όμορφη ηθοποιός «πιστεύω ότι τα social media είναι ένα τρελό πείραμα για την κοινωνία. Ο τρόπος που τα χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να πάρουν επιβεβαίωση από αγνώστους είναι επικίνδυνος. Ποιο είναι το νόημα;». Η 42χρονη σταρ μπορεί να ανήκει στην A-List του Hollywood, να κατάφερε να ανεβάσει το βιβλίο της στην πρώτη θέση της λίστας με τα bestsellers των New York Times και να πρωταγωνιστεί σε εμπορικές ταινίες, όμως αποφάσισε πως το διαδίκτυο δεν είναι το πιο υγιή μέσο μέσα από το οποίο μπορεί να διαχειρίζεται το δημόσιο προφίλ της.

Εξάλλου, η ηθοποιός εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των περιοδικών τόσο με την προσωπική της ζωή και τον πρόσφατο γάμο της με τον μουσικό Benji Madden, όσο και με τις lifestyle επιλογές της. Στην πρόσφατη συνέντευξή της στο αγγλικό περιοδικό, η Cameron μοιράστηκε με τους θαυμαστές της το μυστικό της για ευεξία, για καλή διατροφή αλλά και για να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της και όπως είπε χαρακτηριστικά «είναι κάτι υγιές που πρέπει να κάνουμε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους». Η ηθοποιός προσπαθεί να γυμνάζεται συχνά για να έχει μια σέξι σιλουέτα: «Ο κόσμος λέει ότι το σώμα τους απορρίπτει τη γυμναστική. Όχι, το μυαλό μόνο απορρίπτει την γυμναστική».

Η Diaz έχει καταφέρει να υιοθετήσει ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής που περιλαμβάνει σωστή διατροφή και γυμναστική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν επιτρέπει στον εαυτό της να ξεφύγει. «Η ευεξία είναι μια εξίσωση. Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να φάτε όλη την τούρτα, αλλά μπορείτε να φάτε απλά ένα κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά εξηγώντας ότι οι γυναίκες που θέλουν να χάσουν κιλά δεν χρειάζεται να στερούνται. «Να περνάτε καλά και να έχετε αυτογνωσία. Εάν η εξίσωσή σας είναι 80% καλή διατροφή και 20% κακή, τότε κάποια μικρή παρεκτροπή δεν πρόκειται να σας επηρεάσει και τόσο πολύ», συμβουλεύει η Cameron που φαίνεται ότι έχει καταφέρει να κρατήσει τις ιδανικές ισορροπίες στην δική της καθημερινότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή