Τα 18 πιο stylish denim κομμάτια για την άνοιξη

Τα 18 πιο stylish denim κομμάτια για την άνοιξη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν έπρεπε να φοράτε καθημερινά μερικά κομμάτια της ντουλάπας σας, ποια θα ήταν αυτά; Μια ερώτηση που όλοι μπορούμε να απαντήσουμε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα: Μα φυσικά, το αγαπημένο τζιν παντελόνι μας γιατί ταιριάζει με όλα και φοριέται παντού και όλα τα denim κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Είναι μια κλασική -μπορεί και κλισέ- απάντηση που θα ακούσετε συχνά γύρω σας, αλλά είναι σίγουρα to the point.

Ποια γυναίκα μπορεί να ζήσει χωρίς το τζιν παντελόνι ή τη φούστα της ή το denim φόρεμά της; Ακόμα και εκείνες που λατρεύουν τις πιο chic εμφανίσεις, δύσκολα αποχωρίζονται το skinny, ίσιο ή boyfriend τζιν τους στα καθημερινά looks τους. Μπορεί να μην το συνδυάζουν με sneakers, αλλά με τις ψηλοτάκουνες γόβες τους και μία στιλάτη κάπα, αλλά το αποτέλεσμα είναι εξίσου άνετο και μοντέρνο.

Denim παντελόνια, φορέματα, φούστες, jackets και σαλοπέτες δίνουν στιλ σε κάθε σύνολό σας και αποτελούν ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της μέρας. Για το πρωινό office look σας μπορείτε να επιλέξετε ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή και να το συνδυάσετε με ριγέ πουκάμισο, σακάκι και ένα ζευγάρι oxford shoes, για να πετύχετε ένα μοντέρνο σοφιστικέ σύνολο. Για το απόγευμα φορέστε το denim φόρεμά σας με sneakers ή μπαλαρίνες, ενώ για το βράδυ προτιμήστε ένα denim πουκάμισο που θα συνδυάσετε με δερμάτινο παντελόνι και τις αγαπημένες ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Δείτε εδώ 18 top denim κομμάτια για την άνοιξη

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή