4 χτενίσματα που θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατη

4 χτενίσματα που θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα σωστό χτένισμα μπορείτε να κρύψετε κάποια σημεία που δεν  θέλετε να φαίνονται υπερβολικά –όπως τα μάγουλα- και να τονίσετε κάποια άλλα! Δείτε 4 χτενίσματα που μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατη στο πρόσωπο και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

1.        Κάντε ανταύγειες. Αν έχετε ένα μονότονο χρώμα και ένα μοντέρνο χτένισμα, τότε οι ανταύγειες είναι αυτό που χρειάζεστε. Έτσι και θα κάνετε μία αλλαγή καιρός και θα φωτίσετε  λίγο παραπάνω το πρόσωπό σας. Μην ξεχνάτε πως το μονότονο, σκούρο χρώμα μπορεί να σας δείχνει πιο χλωμή, όσο πολύ και αν βάφεστε.

2.       Κάντε ένα χτένισμα με φιλάρισμα και γενικά δώστε ύψος και μήκος στα μαλλιά σας. Ένα κούρεμα αλά Μπαρντό, δηλαδή μακριά μαλλιά, έντονο φιλάρισμα και κοντή φράντζα είναι ιδανικό για να φαίνεται το πρόσωπό σαςπιο μακρόστενο.

3.       Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, τότε μην κάνετε ποτέ καρέ. Προτιμήστε μία μεσαία λύση για το μήκος των μαλλιών σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή