Αρχισε η διαδικασία συγχώνευσης των εταιρειών «ΒΕΛΜΑΡ» και «ΤΕΧΝΟΚΑΡ»

Αρχισε η διαδικασία συγχώνευσης των εταιρειών «ΒΕΛΜΑΡ» και «ΤΕΧΝΟΚΑΡ»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έναρξη προπαρασκευαστικών ενεργειών για τη συγχώνευση με απορρόφηση των εταιρειών «ΒΕΛΜΑΡ Ελληνική Αυτοκινήτων και Αντιπροσωπειών Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία» και «ΤΕΧΝΟΚΑΡ Ανώνυμη Βιοτεχνική και Εμπορική Εταιρεία» από την εταιρεία «Autohellas Ανώνυμος Τουριστική και Εμπορική Εταιρεία», αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών.

Οι ως άνω συγχωνεύσεις έχει προταθεί να πραγματοποιηθούν με βάση τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920, του Ν. 4172/2013 και των σχετικών διατάξεων του κανονισμού του Χ.Α. Ως ημερομηνία των ισολογισμών αποτίμησης των περιουσιακών στοιχείων των συγχωνευόμενων εταιρειών ορίστηκε η 28/02/2015.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ολοκλήρωση των ως άνω σκοπούμενων συγχωνεύσεων εξαρτάται από τη λήψη των κατάλληλων αποφάσεων των διοικητικών συμβουλίων και των γενικών συνελεύσεων των μετόχων των συγχωνευόμενων εταιρειών, που θα οριστικοποιήσουν τη διαδικασία και θα εγκρίνουν τελικά τις σκοπούμενες συγχωνεύσεις, καθώς και από τη λήψη των προβλεπόμενων από την ισχύουσα νομοθεσία εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT