ΟΔΙΕ: άρση δέσμευσης τραπεζικού λογαριασμού

ΟΔΙΕ: άρση δέσμευσης τραπεζικού λογαριασμού

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκινούν από σήμερα Πέμπτη οι ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο Αττικής. Η διοίκηση του ΟΔΙΕ πέτυχε την άρση της δέσμευσης του τραπεζικού της λογαριασμού και σύμφωνα με στελέχη του Οργανισμού, επανεκκινεί η ιπποδρομιακή δραστηριότητα. Σε ανακοίνωση μάλιστα που εκδόθηκε χθες, ο ΟΔΙΕ Α.Ε. «ενημερώνει το φίλιππο κοινό ότι το ιπποδρομιακό στοίχημα από αύριο, Πέμπτη 05/03/2015, θα διεξάγεται κανονικά».

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση ανακοπής που υπέβαλε η διοίκηση του ΟΔΙΕ στην απόφαση δέσμευσης του λογαριασμού της. Για την εταιρεία, ωστόσο, παραμένουν δεσμευμένοι αρκετοί λογαριασμοί πρακτορείων του, από τα οποία παρακρατούνται τα έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος. Εκτιμάται ότι περίπου το 40% των εβδομαδιαίων εσόδων του ΟΔΙΕ παρακρατείται από τον αντίδικο. Ο τελευταίος ενεργεί για λογαριασμό πρώην εργαζομένων του ΟΔΙΕ. Στους τελευταίους επιδικάστηκε πριν από περίπου 12 χρόνια εργατική διαφορά, ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, η οποία με τις προσαυξήσεις ανήλθε στο ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή