Η Kate Bosworth ποζάρει με ρούχα διάσημων σχεδιαστών

Η Kate Bosworth ποζάρει με ρούχα διάσημων σχεδιαστών

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Kate Bosworth ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τους αγώνες ιππασίας, όμως οι ικανότητες της στην ιππασία σε συνδυασμό με το ταλέντο της και την φυσική της ομορφιά της χάρισαν τον πρώτο της ρόλο στην ταινία ‘The Horse Whisperer’. Σε ηλικία μόλις 14 ετών, η Kate μπήκε στο χώρο του θεάματος ανοίγοντας μπροστά της ένα δρόμο επαγγελματικών ευκαιριών αλλά και προκλήσεων που δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί. Η εκθαμβωτική ηθοποιός ποζάροντας με ρούχα διάσημων σχεδιαστών μίλησε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο αγγλικό περιοδικό ‘The Edit’ για τα δύσκολα νεανικά της χρόνια.

Η Kate Bosworth ποζάρει με ρούχα διάσημων σχεδιαστών-1

Η 32χρονη σταρ που έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό φορώντας ρομαντικά bohemian σύνολα από τις καινούριες κολεξιόν των οίκων Givency και Valentino με επαγγελματισμό μοντέλου και την αυτοπεποίθηση μιας σταρ του κινηματογράφου. Όπως, όμως, αποκάλυψε δεν είχε πάντα την καλύτερη άποψη για τον εαυτό της. Η ηθοποιός που κατάφερε να διακριθεί τόσο στον χώρου του θεάματος όσο και της μόδας, έπρεπε να κάνει ψυχοθεραπεία για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της δημοσιότητας αλλά και να μάθει να αποδέχεται τον εαυτό της. «Ήμουν θωρακισμένη για πολλά χρόνια. Περνούσα δύσκολα, αλλά νόμιζα ότι μόνο εγώ το περνούσα αυτό, ενώ όλοι αντιμετωπίζουν τέτοιες προκλήσεις», εκμυστηρεύτηκε η σταρ που ζήτησε την βοήθεια της φίλης της Helena Christensen. «Πήγα στην Helena και της είπα ότι παλεύω κι ότι νιώθω χαμένη. Μου είπε ότι κι εκείνη έχει περάσει το ίδιο πολλές φορές».

Η Kate γρήγορα συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να βασιστεί στους φίλους της και ζήτησε την βοήθεια ειδικού για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της: «Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εκείνη» είπε για την ψυχολόγο που την βοήθησε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Πλέον συμβουλεύει όλους όσοι χρειάζονται βοήθεια «να βρουν μέντορες, όσους πιο πολλούς μπορούν», ενώ η ίδια εκτός από την ψυχοθεραπεία βρήκε την υποστήριξη και στην οικογένειά της. Ο σύζυγός της, ο σκηνοθέτης Michael Polish, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας ‘Big Sur’ ακόμα της δίνει συμβουλές : «Μου λέει ότι πρέπει να έχω υπομονή γιατί θα περάσω στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου όταν θα βρω τις ισορροπίες μου. Τότε τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πιο ενδιαφέροντα».

Η ηθοποιός, μετά τον ρόλο της στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία ‘Still Alice’, αυτή την περίοδο συνεργάζεται με τον Polish στην νέα τους ταινία ’90 Minutes in Heaven', θα εμφανιστεί σε ακόμα πέντε ταινίες μέσα στη χρονιά ενώ θα παρουσιάσει και τη νέα της συλλογή παπουτσιών για την Matisse Footwear. Η Kate Bosworth υποδέχτηκε την τέταρτη δεκαετία της ζωής της ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο με πάρα πολλά επαγγελματικά σχέδια- που λίγες συνάδελφοί της θα είχαν να επιδείξουν στα 32 τους χρόνια- αρκετή αυτοπεποίθηση αλλά και επιτυχία που ποτέ δεν θεωρούσε δεδομένη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT