Προσφορά χρημάτων για να μην εκδιωχθεί η Ελλάδα από τον PISA

Προσφορά χρημάτων για να μην εκδιωχθεί η Ελλάδα από τον PISA

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γερμανοελληνικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος – German Hellenic Business Association (DHW) προσφέρει τις 15.000 ευρώ που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός PISA του ΟΟΣΑ στην Ελλάδα και να μην εκδιωχθεί η χώρα μας από τον διαγωνισμό στον οποίο μετέχει από την έναρξή του το 2000.

Φτάνει, βέβαια, να είναι μόνο ζήτημα κονδυλίου και όχι πολιτική απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας. Το θέμα έγινε γνωστό στα μέλη του DHW ύστερα από την πρόσφατη δημοσιοποίηση των ενστάσεων που διατυπώνει η ηγεσία του υπ. Παιδείας κατά του PISA.

«Ας χρησιμοποιήσουμε τέτοιες έρευνες για να καλυτερεύσουμε την παιδεία μας, μια και είναι από τα λίγα “εξαγώγιμα”, πολύ δυνατά εργαλεία που μας έχουν απομείνει. Η αριστεία και η τάση για συνεχή βελτίωσή μας είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μας. Ας χρησιμοποιήσουμε, λοιπόν, διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους για τη βελτίωση του θεμελιώδους θέματος της παιδείας μας», ανέφερε χθες στην «Κ» ο δρ Λάμπης Τασάκος, μέλος του DHW στη Στουτγάρδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή