Έξι κιλά κοκαΐνης εντόπισαν οι Αρχές στο Ελ. Βενιζέλος

Έξι κιλά κοκαΐνης εντόπισαν οι Αρχές στο Ελ. Βενιζέλος

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας διακινητής ναρκωτικών από την Κολομβία συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αφού προσπάθησε να περάσει στην χώρα μας περίπου έξι κιλά κοκαΐνης.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιούσαν ελέγχους στον χώρο του αεροδρομίου και τελικά έβγαλαν… λαβράκι, αφού ο Βραζιλιάνος άνδρας έκρυβε στο σακίδιό του «ακριβό» φορτίο.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν πολλές μικρές συσκευασίες κοκαΐνης οι οποίες είχαν κρυφτεί μέσα σε ζευγάρια κάλτσες. Το συνολικό τους βάρος ήταν 5.940 γραμμάρια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από την ΕΛ.ΑΣ, ο άνδρας που είναι 38 ετών έφτασε στην χώρα μας με πτήση από το Σάο Πάολο, μέσω Ντουμπάι.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε πως ο Βραζιλιάνος διακινητής αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος που εισάγει κοκαΐνη από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή